Raúl Prieto i Joaquín Torres posant somrients a la seva 'preboda'

El dineral que s'ha gastat Raúl Prieto per casar-se amb Joaquín Torres: el motiu

Raúl Prieto entén que l'amor per Joaquín està per damunt de tot

Raúl Prieto i Joaquín Torres ja s'han casat. El darrer divendres 19 maig l'exdirector de 'Sálvame' i el popular arquitecte barceloní segellaven el seu compromís com a parella després de set anys de relació. La celebració, l'escenari de la qual ha estat la ciutat de Sevilla, va començar un dia abans amb una festa en què Raúl i Joaquín no van escatimat en despeses.

Va ser el 18 de maig quan Prieto i Torres esperaven els seus convidats a la capital sevillana per gaudir d'un creuer pel Guadalquivir. A continuació, un espectacular sopar va tenir lloc a La Terminal de Cruceros de Sevilla, un lloc avantguardista i diferent, molt en sintonia amb la parella.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban al costat de Raúl Prieto i Joaquín Torres en les prenoces d'aquests últims
La boda del català Joaquín Torres i el sevillà va començar un dia abans amb una festa a un creuer pel Guadalquivir. | GTRES

Un dia després, divendres 19 de maig, van tenir lloc les esperades noces. L'escenari escollit va ser La Casa de Pilatos, un preciós palau propietat de la Casa de Medinacelli construït entre els segles XV i XVI. El lloc, idoni per a la celebració de tota mena d'esdeveniments, va acollir la cerimònia, que va ser oficiada per una amiga íntima de Raúl.

La boda s'ha celebrat a un lloc emblemàtic de Sevilla

Ubicat al centre històric de Sevilla, ciutat natal de Raúl, disposa d'un ampli pati central que sol engalanar-se per a grans esdeveniments. Es tracta del mateix lloc on Carmen Tello i Curro Romero van contraure matrimoni fa uns mesos.

Pel que fa a l'organització, Joaquín Torres reconeixia que no havia estat senzilla, ja que tots dos volien que tot sortís a la perfecció. «Jo soc bastant raret i no volia organitzar una boda, volia organitzar una festa on la tolerància, la llibertat, i sobretot, l'amor fossin els protagonistes», explicava l'arquitecte català.

Raúl Prieto i Joaquín Torres parlant asseguts a la grada en un esdeveniment públic
Després de set anys de relació, l'arquitecte barceloní i l'exdirector de 'Sálvame' han contret matrimoni. | Europa Press

La parella només demanava als seus convidats un únic regal valorat en 40.000 €. Amb aquesta finalitat el català i el sevillà van facilitar un número de compte perquè familiars i amics aportessin la quantitat desitjada com a regal de boda. El preat objecte és un quadre del pintor madrileny Lucio Muñoz, anomenat Hivern i datat el 1966, de grans dimensions, 146 centímetres d'alçada i 114 d'amplada i fet en oli sobre fusta. L'autor, que va morir el 1998, va rebre el Premi Nacional d'Arts Plàstiques i la Medalla d'Or al Mèrit a les Belles Arts.

Hi van haver moltes figures populars que va ser testimonis de l'enllaç: Terelu Campos, Belén Esteban amb el seu marit Miguel Marcos o Rocío Carrasco i Fidel Albiac. En total, uns 300 convidats entre els quals també hi havia els fills de Joaquín Torres. L'arquitecte català, que ja es va casar amb anterioritat, manté bona relació amb els adolescents, Manuel i Álvaro. Per a l'arquitecte era fonamental que els seus fills congeniessin amb la parella, cosa que sembla que han aconseguit: «S'ho passen bomba junts, gaudeixen molt i hi ha molt bona sintonia», confessava molt orgullós Joaquín fa uns quants mesos.

Mercedes, l'exdona de l'arquitecte de Barcelona, ha estat la gran absent, malgrat que la relació entre tots és excel·lent. «Ella sap el que suposa aquest enllaç per a mi i com em sento de feliç. I també que, en sentir-me així, els meus fills són molt feliços i per tant ella ho és. Com a mare i gran ésser humà, Mercedes es congratula de la nostra felicitat i entre Mercedes i jo no hi ha cap cisma, cap retret», va escriure el català a les seves xarxes socials.

Raúl Prieto i Joaquín Torres s'han casat amb tota mena de luxes

Aquesta boda és el colofó a una relació que va començar «després de anys de por, remordiments, culpa, vergonya i lluita», segons reconeixia el barceloní. «No imagino millor company de vida, una vida en què he perdut tant, tant, tant de temps per covardia. Raúl, ara sí que sí, ara ja res no pot impedir que sigui teu i que siguis meu per sempre».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!