Lola Ortiz en una imagen de archivo

El dineral que guanya cada mes Lola de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'

La extronista ha parlat sense censura al seu canal de 'Mtmad' sobre els diners que ingressa

Lola Ortiz,  extronista de'Mujeres y Hombres y Viceversa', ha concedit una entrevista molt completa al seu canal de Mtmad on ha parlat sense embuts de tots els temes haguts i per haver: sexe, diners, plans de futur, etc. Ortiz  va revelar el passat mes de juny que havia iniciat una relació sentimental amb una dona per primera vegada a la vida, i que l'afortunada era la cantant Vanesa Klein.

 

El possible futur pare del seu fill 

Des de llavors, ha reconegut en diverses ocasions que és més feliç que mai a la banda de la seva noia, i que se sent alliberada i entesa en tots els nivells. A més, en aquesta entrevista s'ha atrevit a parlar sobre sexe: «El sexe que tinc amb una noia és molt ple però és veritat que és diferent. Vanessa em diu que sóc un parc d'atraccions del sexe».

 

A banda, ha reconegut que als seus 30 anys, li agradaria ser mare aviat, fins i tot ja tindrien pensat en com fer-ho: «M'encantaria tenir fills. Vanesa i jo ho hem parlat i hem pensat que Alberto Santana, que és com el meu germà, ens donés el seu esperma i fos el padrí».

El seu sorprenent sou

Però el tema més controvertit i que ha sorprès més als seus seguidors ha estat el seu sou mensual. Ortiz és 'influencer' i treballa com a imatge de marques de roba, realitza promocions en RRSS, a part dels 'bolos' extres en discoteques, o el seu propi canal de 'Mtmad'.

 

Tot això ha reconegut que li aporta uns ingressos superiors al salari  mensual d'un metge, que pot cobrar entre 3.000 i 5.000 euros:«Cobro més. He començat a guanyar més ara. Estic molt contenta i vull comprar-me una casa a Madrid», ha reconegut.

 

Encara que està molt contenta amb el seu camí professional actual, Lola  té visió de futur i li agradaria estudiar psicologia per poder dedicar-se a això més endavant, ja que és conscient que la vida d' 'influencer'«és una cosa que no saps quant de temps durarà».