La presidenta i portaveu de C's, Inés Arrimadas durant l'esdeveniment  'Mujeres Liberales' a Màlaga (06-03-2020)

Inés Arrimadas comparteix les fotos més íntimes amb el marit quatre anys després

La parella es troba actualment a Andalusia amb el seu fill

Inés Arrimadas està d’aniversari. La successora d’Albert Rivera a  C’s i el seu marit, Xavier Cima, fan quatre anys de casats. Aquest, però, promet ser el seu aniversari més especial fins a la data, ja que ho faran per primera vegada com a pares.

L’exdiputat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i la política de Ciutadans han compartit aquest 31 de juliol alguns records del que segurament va ser un dels dies més bonics de la seva vida. «4 anys!», exclamava Xavier Cima al seu compte dInstagram amb una fotografia juntament amb la seva esposa. Al costat de la frase, una emoticona d'una família  amb un fill, recordant l’arribada del petit Álex a les seves vides fa tan sols unes setmanes.

Fotografia d'Inés Arrimadas i Xavier Cimas el dia del seu casament. Fotografia compartida per XAvier Cimas al seu Instagram el 31 de juliol de 2020 amb motiu del seu 4t aniversari com a casats
Xavier Cimas ha compartit una tendra fotografia del dia del seu casament amb Inés Arrimadas | Instagram

Inés Arrimadas, qui utilitza les seves xarxes per compartir les seves idees polítiques però també per ensenyar una mica de la seva vida privada, també ha volgut proclamar al món sencer el seu amor. «Fa 4 anys estàvem així», afirmava sota la fotografia.

Imatge d'Inés Arrimadas i Xavier Cimas el dia del seu casament a Jerez de la Frontera. Fotografia compartida a Inés Arrimadas al seu Instagram amb motiu del seu 4t any de casats
Inés Arrimadas recorda feliçment el seu casament: «Fa quatre anys estàvem així» | Instagram

Inés Arrimadas no deixa de banda la política 

A les imatges es pot veure a la feliç parella  celebrant el seu casament  a Jerez de la Frontera. Ara, quatre anys després i amb un fill en comú, la política es troba gaudint d’una baixa maternal al costat del seu marit. Concretament, ha escollit aquests dies d'estiu per viatjar a Andalusia amb els seus pares perquè puguin conèixer oficialment el seu nét Álex.

Tot i això, Arrimadas  no ha deixat de banda el seu càrrec polític en cap moment- ni tan sols dies abans de donar a llum. Ara,  Inés Arrimadas comparteix tendres fotografies de la seva petita família  mentre combina la seva vida privada amb actes oficials, com l’homenatge d’estat a les víctimes del coronavirus on ellà va ser-hi present.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy he asistido al homenaje de Estado a las víctimas del #COVID19 y a todos los que han luchado y luchan contra la pandemia. Ha sido emocionante acompañar a los familiares de los fallecidos y a los profesionales en este acto presidido por el Jefe del Estado. Los españoles hemos sufrido un golpe terrible, pero desde el recuerdo a todas las víctimas y con el maravilloso ejemplo de nuestra sociedad civil tenemos que volver a levantarnos. Como ha dicho Felipe VI, “la responsabilidad, la fuerza moral, la determinación frente a la adversidad y el espíritu de superación del pueblo español nos muestran el camino a seguir” ?? ( Casa de SM el Rey y @pedroruiz_photo) #homenajedeestado #covid_19 #madrid #coronavirus #coronavirusespaña

Una publicación compartida de Inés Arrimadas ?? (@inesarrimadas) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#meencantajeré

Una publicación compartida de Inés Arrimadas ?? (@inesarrimadas) el