Primer pla d'Antonio David Flores

El dineral que s'està gastant Antonio David mentre Olga Moreno se'n va a judici

Antonio David Flores s'envolta de luxes al pitjor moment de la seva exdona

Antonio David Flores ha trobat en la seva parella actual, Marta Riesco, la seva gallina dels ous d'or. Mentre les dues exdones es retrobaven en un tens cara a cara als jutjats d'Alcobendas, l'exguardia civil es va envoltar de luxes. Aprofitant que la seva noia havia d'anar a Barcelona a treballar, el pare de Rocío Flores es va apuntar al viatge per aprofitar-se de l'ocasió.

Allotjat en un luxós hotel i envoltat de totes les comoditats, Antonio David es manté aliè als problemes judicials de la sevillana. Qüestions que aguaiten la dissenyadora per haver tret la cara per ell al Deluxe i de les quals ara el seu exmarit se'n desprèn.

Antonio David a tot tren mentre Olga travessa el seu pitjor moment

Antonio David Flores per fi ha tret la seva cara verdadera i ha demostrat que poc que li importen les conseqüències que els seus actes han provocat. Va arrossegar Moreno i la seva filla als mitjans perquè el defensessin, sent elles les principals perjudicades.

Com a resultat, Rocío Flores s'ha quedat sense feina i ara la sevillana era jutjada per l'entrevista que va concedir carregant contra la filla de 'La Más Grande'. Mentrestant, l'exguardia civil viu totalment aliè a tot això gaudint de tot tren al costat de la reportera d'Ana Rosa.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall' | GTRES

Gràcies a ella ha viscut un dels seus millors estius viatjant per diferents llocs i allotjant-se als millors hotels. Experiències fastuoses en què Antonio David no ha posat ni un duro. Sopars romàntics, espectacles, massatges... tot s'hi val perquè la feliç parella presumeixi d'amor a les xarxes socials.

Però l'últim viatge ha cridat poderosament l'atenció, ja que s'ha fet just quan la seva exdona travessa el pitjor moment. Mentre l'Olga s'acovardia davant la presència de la filla de la xipionera, el seu exmarit ha viatjat fins a la ciutat Comtal amb la Marta.

El treball de la reportera a la televisió ha obert a Marta les portes de les influencers i es recorre els millors i més luxosos llocs. Amb ella, un inseparable Antonio David que s'aprofita de la popularitat de la seva nòvia per viure a tot tren.

El seu allotjament en un caríssim hotel de Barcelona costa la barbaritat xifra de 300 euros la nit. Això sí, segons publica Semana, cap dels dos no va desemborsar ni un euro, ja que van ser convidats per l'hotel a canvi de publicitat.

Antonio David Flores molt lluny quan més ho necessiten els seus fills

Antonio David ha fet de Madrid el lloc de residència permanent. És allà on resideix al pis de la Marta sense haver de pagar absolutament res. Ni menjar, ni despeses, ni tan sols la neteja, que fa una empresa que publicita la reportera.

L'exguardia civil s'ha recorregut els millors restaurants de la capital com mai abans no ho havia fet. Tot això sense parar ni un minut a pensar que a centenars de quilòmetres, a Màlaga, la seva filla petita i David Flores van a càrrec d'Olga. Algú podria tenir greus problemes si la sentència resulta favorable a Rocío i és condemnada per danyar el seu honor.

Antonio David Flores
Antonio David Flores deixa els seus fills sols mentre Olga està sent jutjada | GTRES

Antonio David Flores no té feina reconeguda, sent la seva única ocupació el seu canal de YouTube, on segueix vivint a costa de la mare dels seus fills. Ara viu sense preocupacions gràcies a Marta Riesco, qui accepta de bon grau mantenir la seva parella i tenir entretingut amb tots els luxes possibles.

El malagueny viu en una eterna lluna de mel mentre la Marta espera amb ganes el dia que, per fi, es converteixin en marit i muller. Cosa que ella desitja amb moltes ganes i que podria ser «abans del que us penseu».