Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Els diners d'Adara Molinero: en què va gastar tot el que va guanyar a 'GH VIP'

Adara Molinero ho va invertir tot

Adara Molinero és, sens dubte, una de les grans estrelles de 'realities' dels últims anys. I és que, si alguna cosa caracteritza la d'Alcobendas, és que ella s'entrega en cos i ànima a cadascun dels programes de televisió.

L'exgran germana sempre està disposada a mostrar-se tal com és, i això ha fet que connecti amb el públic com ningú. La televisiva ha passat per 'Gran Hermano', 'Supervivientesi 'GH VIP 7', resultant vencedora en aquest últim i emportant-se el premi de 100.000.

Va ser fa uns mesos quan Adara, a través d'una ronda de preguntes a Instagram, va resoldre la gran incògnita, en què havia invertit els diners del premi de 'GH VIP 7'?

Adara Molinero va invertir molt bé els diners de 'GH VIP 7'

Adara Molinero no té cap problema a confessar-se amb els seus seguidors. La seva proximitat amb tot el públic li ha valgut per poder comptar amb un gran seguici de seguidors que li mostren el seu suport diàriament i, sobretot, en qualsevol aventura televisiva.

Per això, va ser fa un parell de mesos quan Adara Molinero feia una ronda de preguntes al seu compte d'Instagram. Un dels usuaris li preguntava sobre el premi de 'GH VIP 7'. «Has invertit el premi de 'GH'?», va preguntar un usuari a Molinero.

Adara Molinero aixecant el maletí del premi de 'GH VIP' somrient
Adara Molinero resultava guanyadora de 'GH VIP 7' | Mediaset

L'exparella de Bosco Martínez-Bordiú se sincerava i, de manera molt concisa però contundent, explicava en què havia gastat els diners. «Sí, a casa meva», va assegurar Molinero.

Després d'aconseguir el premi, Adara va fer una impressionant reforma al seu pis de 110 metres quadrats. Aquest habitatge en qüestió compta amb 110 metres quadrats.

Gràcies al bon pessic que es va emportar el seu pas per la casa de Guadalix, Adara va invertir part dels diners a canviar part d'aquesta espaiosa casa que compta amb tres habitacions, vestidor, saló i fins i tot dos banys. Sens dubte, uns diners molt ben invertits per tenir la casa dels seus somnis.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero, l'ànima de qualsevol 'reality'

La televisiva ha aconseguit convertir-se en una de les grans cares dels programes de Telecinco. Aquest any, Adara s'embarcava en la gran aventura de 'Supervivientes 2023', arribant a colar-se a la final. La d'Alcobendas va posar tota la carn a la graella per demostrar que estava més que a l'altura del 'reality' de supervivència.

Adara va ser una de les protagonistes indiscutibles de l'edició. A més, va ser just allà on va començar el seu afer amb Bosco Martínez-Bordiú, tot i que les últimes setmanes se'n confirmava la separació.

Imatge d'Adara Molinero de perfil, mirant a la càmera i somrient
Adara Molinero, l'estrella de qualsevol 'reality' | @adara_molinero, Instagram

A cadascun dels seus camins televisius, Adara s'hi entrega al cent per cent. Després de finalitzar el seu pas per Hondures, en una de les edicions més llargues de la seva història, Molinero assegurava que es prendria un temps de descans de la televisió. Sembla que després de la ruptura amb Bosco, Adara necessita un temps de tranquil·litat i, sobretot, estar al costat dels seus.

Les últimes setmanes hem pogut veure com la jove ha trobat el suport perfecte en els amics i la família. Adara Molinero manté un vincle molt estret amb la seva mare, Elena Rodríguez, que va ser un suport fonamental durant el concurs d'Adara.