Fotomuntatge en primer pla de Shakira somrient amb fons rosa i Gerard Piqué al camp de futbol

Shakira i Gerard Piqué ja ni es parlen: el seu entorn devela què els hi està passant

Les dues celebritats solament es dirigeixen la paraula a través dels seus advocats

Shakira i Gerard Piqué estan en una època de treva. Sembla que l'exparella ja ha enterrat la destral de guerra i han decidit enfocar-se en allò positiu pel benestar dels seus fills Sasha i Milan.

Això sí, que no es barallin no vol dir que tinguin una bona relació, ja que l'exfutbolista i la cantant no es parlen des de la separació.

Milan i Sasha: la custòdia negociada

Fa més d'un any que Shakira i Piqué es comuniquen a través dels advocats per resoldre diferents assumptes. Entre ells hi ha el tema principal: els seus fills.

Segons l'acord que van signar, Sasha i Milan resideixen amb la colombiana a Miami, i per això passen la major part del temps amb la seva mare. En el cas de Piqué, pot visitar als seus fills cada 10 dies i gaudir les vacances amb ells a Barcelona.

L'excepció de l'acord

L'acord es va signar al Jutjat de Barcelona i van acordar que no es podria modificar de manera unilateral per part de cap dels bàndols.

És una excepció el calendari escolar perquè difereix entre Catalunya i Miami. Per tant, Ramón Tamborero i Pilar Mañé, advocats dels respectius cantons, s'encarreguen de gestionar i negociar la data perquè els dos pares passin temps amb els fills.

Només parlen a través dels seus advocats

Aquestes negociacions han fet que Shakira i Piqué hagin de tornar a parlar, però ho han fet a una gran distància i sense veure's la cara.

Han estat els seus representants legals els que s'han encarregat de fer tot el discurs i presentar-lo per veure si tots dos estan d'acord amb les modificacions o no.

Aquesta falta de vis a vis ha deixat ben clara la relació entre la colombiana i el català. Shakira i Gerard Piqué han separat els camins i no pretenen trobar-se.

Imatge de Gerard Piqué amb la seva exparella, Shakira, a l'aeroport
L'exparella prefereix evitar qualsevol tipus de contacte | GTRES

El Nadal de Shakira i Piqué

El tema que els advocats de les celebritats tenen a taula és la negociació pel Nadal. Com bé sabem, als Estats Units no se celebren els Reis Mags, de manera que la tornada a l'escola és el 2 de gener.

Ara tots dos representants legals estan intentant quadrar dates perquè Shakira i Gerard Piqué puguin passar les festes amb els seus fills d'una manera equitativa.