Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant fixament a càmera durant l'estrena de 'Cuentos Chinos' de Telecinco

Jorge Javier Vázquez envia un missatge a l'audiència després del fracàs del programa

El presentador català no ha trigat a reaccionar després de veure els resultats

Jorge Javier Vázquez ha sentit l'audiència després de l'estrena a Telecincodel seu nou programa, 'Cuentos chinos'. El català, conscient del fracàs del primer dia d'emissió de l'espai d'entreteniment, ha volgut deixar unes paraules al seu públic. Jorge Javier s'ha dirigit a aquells van estar al seu costat després de tornar a la feina per enviar-los un clar encàrrec.

El que va ser presentador de 'Sálvame' es posava davant de la càmera per captar una audiència que esperava el retorn del presentador després de més de 100 dies de pausa. A més, el de Badalona tenia el difícil repte de superar un dur competidor, Pablo Motos. Els espectadors, segons les dades, ho van tenir clar, un 19,1 % de quota per a 'El Hormiguero' davant el 9,4 % de 'Cuentos chinos'.

Jorge Javier Vázquez envia un encàrrec a l'audiència de 'Cuentos chinos'

Jorge Javier, poc després d'ennuegar-se amb els resultats esmentats, ha volgut mirar als ulls els seus seguidors als quals ha fet un encàrrec molt concret.

«A veure, ahir vaig passar llista i la veritat és que en vau faltar centenars. Centenars de milers, vull dir. Així que correu la veu», ha escrit al seu perfil de Twitter.

A més a més, el de Barcelona ha aprofitat l'ocasió per agrair la seva presència a aquells que no es van separar del televisor. «Als que vau estar, als vostres peus. Gràcies eternes sempre», escrivia Vázquez.

Tot i això, de les paraules de Jorge Javier es dedueix que no està disposat a llençar la tovallola: «Avui també torna a ser avui. Sempre és avui». Una conclusió amb què deixa clar que no només no es rendeix sinó que aquesta nit de nou es posarà al capdavant amb un nou programa de 'Cuentos chinos'.

Precisament abans de l'estrena Jorge Javier es dirigia a través de les xarxes socials a Pablo Motos, el seu principal oponent. «Estimat, Pablo: soc el teu nou veí, el de la vorera del davant», començava el missatge. «Vinc a conviure amb tu».

Muntatge de Jorge Javier, presentador de Contes Xinesos, amb una silueta
Jorge Javier Vázquez ha parlat amb els seus seguidors a través de xarxes socials | Mediaset

El popular presentador de Telecincos'esforçava per mostrar una actitud gairebé còmplice amb el conductor d''El Hormiguero': «És que porta tants anys sol a aquelles hores de la nit que m'he dit: 'Escolta Jorge, ves-te'n a fer-li una mica de companyia'».

Durant l'emissió del programa l'autor d''Antes del Olvido' tornava a referir-se de nou a Motos en parlar sobre els convidats que aniran a 'Cuentos chinos'. Així, Jorge Javier assegurava que podria passar que els mateixos personatges apareguessin als dos programes.

«Jo sé que segurament alguna vegada coincidirem a convidar les mateixes persones. Entendré quan prefereixin anar a casa teva abans que a la meva, però no per això deixaré de convidar-les, eh?», garantia el català a Pablo Motos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pablo Motos segueix amb 'El Hormiguero' aliè als missatges del seu oponent

Pablo Motos, per la seva banda, va presentar com cada nit el seu espai aliè a les paraules del nou oponent. El valencià compta amb el suport de l'audiència que a la nit, una vegada més, va demostrar la seva fidelitat malgrat l'expectació generada al voltant de l'estrena de 'Cuentos chinos'. I és que la visita d'Olga Carmona, autora del gol que va donar la victòria a la Selecció Femenina de Futbol, li va atorgar un còmode avantatge.

De fet, 'El Hormiguero' va augmentar encara més la seva quota respecte a dilluns passat en què va rebre la visita d'Isabel Pantoja. Unes dades que, lluny de preocupar el presentador d'Antena 3, el situen en una posició molt còmoda dins del 'prime time'.