Fani Carbajo al plató de La isla de las tentaciones

El dineral que han guanyat Fani i Christofer des que van estar a 'La isla'

La parella ha tingut un bon any en l'àmbit econòmic

Christofer i Fani Carbajo s'han donat una altra oportunitat. La parella, que ha tingut un 2020 bastant bo en el que es refereix a l'àmbit econòmic, aposta de nou pel seu amor. I és que la seva participació en la primera edició de 'La isla de las tentaciones' els hi ha vingut molt bé. La parella va veure disparada la seva fama, tot i que el seu pas pel programa no va ser precisament idíl·lic.

Fani Carbajo li va ser infidel a la seva parella amb Rubén mentre estaven a la República Dominicana. Però, un cop fora del programa, Fani i Christofer van decidir donar-li una nova oportunitat al seu amor, que gairebé va acabar en casament el passat mes d'agost. L'enllaç va haver-se de cancel·lar per culpa de la crisi sanitària, i poc temps després la parella decidia agafar camins separats.

Serà la definitiva?

Ara, tot apunta que els exconcursants de la primera edició del 'reality' han tornat a donar-se una altra oportunitat, qui sap si aquesta serà per fi la definitiva. El que està clar és que aquestes anades i vingudes els han anat molt bé econòmicament a tots dos i així ho han explicat al seu canal de 'Mtmad'.

Fani i Christofer s'han embutxacat una important quantitat de diners amb totes les seves aparicions televisives com el seu pas primer per 'La isla de las tentaciones', sumat a l'aventura individual de Fani a 'Supervivientes 2020' i la participació de la parella a 'La Casa Fuerte' han fet pujar bastant el seu nivell econòmic en els últims mesos.

«Guanyo el doble que guanyava abans. En els meus somnis em podria imaginar els diners que estic guanyant ara. No diré els diners que tinc al banc, però és bastant», començava dient Fani Carbajo sense voler mullar-se molt en el seu canal de 'Mtmad'. «No em puc queixar, sempre cal ser humil i sempre estaré agraïda a la meva productora, perquè si no fos per ells...», continuava agraint la confiança que han dipositat en ella.

Malgrat tots els diners que s'ha embutxacat amb les seves aparicions televisives, Fani Carbajo té clar que seguirà sent la mateixa de sempre. «El que no faré és comprar-me una bossa de 2.000 euros de 'Louis Vuitton', això no va amb mi. No perdré la meva essència per molt que em diguin que se m'ha pujat la fama al cap», sentenciava.

Es deuen als seus fans

El tema econòmic no és l'únic que abordava la parella al seu canal. Els seus seguidors els hi preguntaven sobre les seves intimitats, cosa a la qual la parella també donava resposta. «Cap dels dos hem tingut sexe amb altres persones quan hem trencat, però entre nosaltres sí. He tornat amb ell perquè el trobava moltíssim a faltar, tenia la necessitat de saber d'ell i em tornava boja i molt gelosa en pensar que estava amb una altra. Em cuida, m'abraça, és bon pare, és fidel», confessava Fani Carbajo davant el somriure de Christofer.

Pel que fa a l'embaràs que tantes ganes tenia la parella mentre va estar participant a 'La Casa Fuerte', Fani Carbajo assegurava que no estava descartat, però que no havia arribat encara. «Durant el 2020 hem intentat per tots els mitjans quedar-nos embarassats. La ginecòloga ens va dir que estàvem perfectes així que si no em quedo embarassada per alguna cosa serà. Pot ser per la situació d'estrès. Amb paciència i amb calma», aclaria.

Una altra de les qüestions plantejades pels seguidors de la parella al canal de 'Mtmad' tenia a veure amb el seu pas per 'La isla de las tentaciones'. Els fans de Fani Carbajo i Christofer volien saber si la deslleialtat de la concursant a la seva parella amb Rubén havia valgut la pena. «M'ha valgut la pena sí i no. 50 per cent i 50 per cent. Li he fet molt de mal a Christofer i ell no s'ho mereixia. Em vaig portar molt malament amb ell davant de tot Espanya, però gràcies a això vaig adonar-me que volia estar amb ell realment, i del que l'estimava».

«Cal reconèixer que gràcies a això ens hem beneficiat econòmicament, tot s'ha de dir. Ximple no soc. Ja sé que soc aquí per posar-li les banyes al meu xicot, no cal que la gent m'ho digui», concloïa. El que està clar és que Fani Carbajo i Christofer no es retiraran del món públic que tants diners els ha donat i faran que parlar també en aquest 2021 acabat d'estrenar.