Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Els diners que paga cada mes Jesulín de Ubrique sorprenen Andrea Janeiro

Belén Esteban confessa en directe que Jesulín de Ubrique ingressa 1.200 euros mensuals per la pensió alimentària d'Andrea Janeiro

'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha revolucionat les consciències de moltes persones, que han canviat d'opinió amb les dures declaracions de Rocío Carrasco. Aquest és el cas de Belén Esteban, que lamenta haver titllat de mala mare a la filla de Rocío Jurado. És més, la col·laboradora de 'Sálvame' també està en el punt de mira per coincidir en alguns aspectes amb Carrasco.

Belén Esteban revela els diners que Jesulín ingressa per a la seva filla

Belén Esteban està farta que comparin la seva història amb la de Rocío Carrasco, així que ha deixat clar que «no he tingut cap problema dels que han viscut ells, amb catorze denúncies i demandes. Ja està bé, que sempre esteu comparant», ha manifestat la col·laboradora.

Belén sempre ha dit que Jesús Janeiro no ha estat un pare exemplar, però ha confessat que «des del primer dia que m'ingressa el que ha d'ingressar-me. Bé, a mi no, a la seva filla. 1.200 euros». 

La col·laboradora demana que Jesulín de Ubrique trenqui el seu silenci

Davant les confessions de Rocío Carrasco després de 25 anys de silenci, Belén Esteban ha afirmat que no té por que Jesulín de Ubrique faci el mateix. «Senyors, estic farta i ho repetiré per enèsima vegada: Tant de bo Jesulín parli», ha manifestat. «Estic desitjant, i tant de bo ho faci, que parli. Jo l'aplaudiria, vull que expliqui per què no es preocupa per la seva filla».

Per finalitzar el discurs, la col·laboradora de 'Sálvame' ha manat un encàrrec al pare de la seva filla: «Soc coherent i moltes vegades m'he assegut a parlar de la meva vida per diners, tant de bo ell faci el mateix. Però, per què no ho fa?».

Carlota Corredera surt en defensa de Belén Esteban

És cert que entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique mai s'han vist indicis de maltractaments, però la col·laboradora sempre ha manifestat que el torero no s'ha preocupat per la seva filla. Tot i això, Jesulín mai ha donat la cara per explicar la seva versió de la història. 

Carlota Corredera ha volgut defensar a la seva companya lamentant que «no es penalitzi de la mateixa manera» l'absència d'una mare que la d'un pare i li agradaria «veure com es diu de Jesús Janeiro tot el que s'ha dit de Rocío Carrasco. Que jo sàpiga, a Jesulín mai li han dit que és un mal pare». A més, ha afegit que «en aquest país, sembla que les males mares estan tipificades. Se'ls exigeix massa, però mai es planteja que algú sigui mal pare», ha conclòs la presentadora.