YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 El Procicat fa oficial la pròrroga de les restriccions vigents fins al 9 d'abril

Nou suport públic a Antonio David Flores: «En condicions normals...»

El periodista Rubén Arranz assegura que Rocío Carrasco s'ha aprofitat de la història per guanyar diners

Els mitjans de comunicació s'han fet ressò de la polèmica d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco. De fet, ha cridat l'atenció que Mediaset hagi decidit trencar el seu contracte amb Antonio David i vetar-li l'entrada a qualsevol dels seus platós de televisió. Ara bé, el periodista Rubén ha volgut defensar-lo i posar en dubte la versió de Rocío Carrasco

El periodista apunta que molts tertulians defensen a Rocío perquè s'ha mostrat totalment enfonsada, però assegura que ningú sap si realment diu la veritat. A més, recorda que en el seu dia la llei no va actuar contra l'exagent de la guàrdia civil, tot i que sí que va fer-ho per un delicte de malversació de cabals públics.

És més, Arranz assegura que el linxament públic es deu al fet que l'estat de dret s'ha debilitat i els temps han canviat, ja que actualment els encarregats de dirigir l'opinió pública necessiten donar-li oxigen a les seves masses. El periodista manifesta que són els mateixos que en el seu dia van ser «capaços de defensar a Juana Rivas».

El periodista Rubén Arranz carrega contra Mediaset

«Per això, algunes nits podem veure a Telecinco a un grup de nois i noies que la seva capacitat neuronal només dona per enrotllar-se entre ells de forma indiscriminada i intentar evitar la incontinència mentre romanen desperts. De vegades, fracassen en alguna de les seves missions. Per a segons quines ments, és complicat fer dues coses alhora», escriu Rubén Arranz.

Per si no n'hi hagués prou, el periodista ha carregat contra Mediaset per haver acomiadat a Antonio David: «La jugada és rodona: gràcies a aquest programa, Rocío Carrasco i Mediaset augmentaran els seus ingressos; i  les feministes del Govern tindran un gest de complicitat amb una cadena que presumeix de 'valors liles' per haver donat cabuda al testimoni d'una dona que diu haver estat maltractada», continua en la seva reflexió.

Rubén lamenta que algú s'aprofiti de la mediatització de la història per guanyar diners. «Ha cobrat molts diners per explicar la seva història. I la televisió ha negociat el programa i farà negoci amb això. I ha acomiadat al seu exmarit sense proves, només pel seu testimoni i malgrat que la justícia no li va donar la raó», assegura Rubén Arranz.

Finalment conclou que el cas d'Antonio David no serà l'últim, sinó que molts altres es veuran sotmesos a «l'aniquilació social a mans de la nova secta». És més, el periodista té molt clar que l'actual crisi econòmica no ajuda en aquesta situació. 


Comentaris

envia el comentari