Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àlex Casademunt amb la seva exparella Laia i la seva filla en comú, Bruna

Els diners que rebrà d'aquí 20 dies la filla d'Àlex Casademunt

El cantant Manu Tenorio ha explicat que participarà en un concert homenatge a Àlex Casademunt el pròxim 24 de juliol

El cantant Àlex Casademunt va morir el passat 3 de març, deixant a la seva filla petita, Bruna, òrfena de pare. Des de llavors, molts han plorat la pèrdua del cantant català, que va marxar abans d'hora a causa d'un accident de trànsit amb bus urbà de Mataró.


Tres mesos més tard, comença el compte enrere per retre-li homenatge. El 24 de juliol se celebrarà un concert amb diversos cantants, sobretot amb gran presència de concursants de la primera edició d''OT'.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

El cantant Manu Tenorio ha parlat amb l'agència de notícies 'GTRES' i ha donat detalls sobre aquest emotiu concert anomenat 'Otra oportunidad'. Amb tot això, els fans dÀlex Casademunt desitgen que arribi el dia per poder recordar a l'artista català.

Absències en l'homenatge a Casademunt

Manu Tenorio no vol opinar sobre la gent que ha decidit no assistir al concert, però assegura que Casademunt es mereix un gran homenatge. Quan parla del seu company el descriu com «un noi extraordinari i molt alegre».


«No tinc coneixement dels motius pels quals no estaran ni Rosa, ni Bisbal. De tota manera, crec que encara no s'ha tancat la llista d'artistes que pujaran a l'escenari. L'organització s'està encarregant d'això», afirma Manu Tenorio.Manu Tenorio ha explicat alguns detalls de com funcionarà el concert. «Jo compleixo amb la meva part, que és estar present, i crec que cadascun de nosaltres farem un parell de cançons perquè som molts artistes. M'he sumat perquè crec que és necessari que li fem un homenatge juntament amb el públic», ha confessat el cantant.«Ha estat terrible la manera en la qual va marxar. La veritat és que no només és important recordar-lo. També cal donar-li aquests minuts en què estarem enviant-li tot el nostre afecte», confessa molt emocionat en l'entrevista amb 'GTRES'.

Manu Tenorio revela com està la família de l'artista català

Cal assenyalar que Manu Tenorio manté contacte amb la família d'Àlex Casademunt. «Tinc cert contacte amb el seu germà i tot està anant molt bé. Ell està molt agraït per aquest homenatge», assegura Tenorio.

A més, explica que «hi ha un cert percentatge de la taquilla que es destinarà a la filla d'Àlex. Ells estan contents i d'acord amb aquest homenatge. Per a nosaltres això també ha estat important per prendre la decisió i finalment fer-li aquest homenatge».

Manu Tenorio ja ha fet diversos concerts tot i les restriccions per la Covid. «És complicat, tot i que ja he fet alguns concerts. Es fa molt estrany que tothom estigui amb mascareta», explica.«També es fa una miqueta estrany que quedin espais entre butaques. Ens hauríem de vacunar tots perquè amb aquestes normes es perd la motivació», explica.

El sevillà, als seus 46 anys, està en un bon moment professional i ha aprofitat aquests últims dies per presentar 'La nave del olvido'. A més, aquest nou tema suposa un avançament del seu pròxim disc. Segur que la seva nova cançó apareixerà en l'homenatge al seu gran amic Àlex.