Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores s'enfonsa i ho confessa: «M'està resultant complicat defensar a Olga»

La jove s'ha vist superada per la pressió social

Sempre s'ha cregut que ser concursant de 'Supervivientes' era el paper més complicat que et pot tocar jugar a la televisió. Però depèn com, encara hi ha una situació molt més complicada i que la gent no reconeix. Ens estem referint al paper del defensor dels concursants, una figura que ha de bregar amb situacions molt complicades.

Recordem que tots ells no cobren pel seu paper en els platós i que tot ho fan per amor cap al famós que es troba en el programa. La veritat és que alguns defensors ho tenen fàcil si es tracta de supervivents poc coneguts o que per norma general cauen bé. Però això no és així amb tots, ja que sempre hi ha alguns fitxatges que no compten amb el suport més popular.

En aquesta edició, la concursant que juga el paper de malvada és Olga Moreno, la dona d'Antonio David Flores. Ella va volar cap a Hondures just quan es començava a emetre la docu-sèrie de Rocío Carrasco. Sense conèixer així molts dels detalls que es van explicar i que, sens dubte, estan condicionant el seu pas per 'Supervivientes'.

La supervivent només sap que el seu marit està a l'atur, però creu que així i tot, hi ha molta gent que els defensa. Una cosa que no és certa i que s'ha vist reflectida amb les llàgrimes de Rocío Flores, que no ha pogut amagar el seu nerviosisme i les seves llàgrimes. La filla d'Antonio David ha esclatat davant de milions d'espectadors i s'ha sincerat sobre la defensa que li toca fer.

La jove assegura que creia que li seria més fàcil poder defensar la dona del seu pare en els platós, però hi ha una cosa amb què assegura que no comptava. Entre llàgrimes admetia que la gent no està sabent diferenciar la vida privada d'Olga i el seu pas pel programa, caient així en uns atacs injustificats i que li compliquen molt el fet de poder alçar-se com a guanyadora d'aquesta edició.

Rocío ha explicat que ho passa molt malament cada vegada que es barregen els temes i que ja no sap com frenar els temes vinculats amb la família i que inevitablement perjudiquen el concurs de Moreno. Novament, Flores considera que és molt més llesta que els espectadors i que aquestes llàgrimes podrien ajudar a fer que el públic es posi del seu costat.

Però s'equivoca. És molt poc valent acusar el públic i a la resta de tertulians de treure temes de la vida privada d'Olga per enfonsar el seu concurs, ja que la mateixa Rocío Flores és qui seu al plató d''El programa de Ana Rosa' a parlar de la dona del seu pare i de com viuen.

L'oferiment de Telecinco a Olga Moreno

Tota la família forma part d'aquest negoci i saben que, encara que es parli malament d'ells, interessa molt saber com són i els passos que faran a partir d'ara. Entre aquests passos es trobaria una docu-sèrie de Rocío Flores, que estaria disposada a explicar la seva versió del seu desastre familiar.

Totes les llàgrimes de la jove no haurien tingut lloc si Olga hagués acceptat l'oferiment que li va fer Telecinco. A la primera gala del programa, Jorge Javier Vázquez li va oferir a Olga deixar enrere la seva càrrega familiar i jutjar-la només com a concursant. Una cosa que ella va acceptar, però que després va descartar obrint la porta a parlar dels seus sentiments personals.

La mateixa Olga es va embrancar en parlar de Rocío Carrasco, de Rocío Jurado i de deixar anar tota classe de titulars que anaven avivant el foc a mesura que passaven els dies.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]