Alberto Isla interposa dues demandes contra Chabelita

El pare d’Albertito pretén quedar-se amb la custòdia del petit, més enllà de recuperar els diners guanyats per vendre l’exclusiva del bateig a ‘¡Hola!’

Tal com publicava fa uns dies La Coctelera, Alberto Isla estava considerant seriosament la possibilitat de sol·licitar la custòdia del fill que té en comú amb Chabelita. A la filla d’Isabel Pantoja, en aquesta línia, li ho van donar a conèixer en el plató de ‘Sálvame Deluxe’. Sembla que els periodistes que van oferir aquesta notícia estaven ben informats, perquè ara s’ha fet públic que el jove ha presentat dues demandes contra la seva exparella.

  • També pots llegir: Alberto Isla vol prendre a Chabelita la custòdia del seu fill

Alberto Isla vol la custòdia del fill

Segons s’ha fet públic, la primera demanda presentada contra Chabelita té com a objectiu aconseguir la custòdia del fill. A través d’aquesta, el pare té la clara intenció de demostrar que el menut Albertito no està sent ben atès per la seva mare.

Tal com van afirmar els col·laboradors de Telecinco, la demanda es podria confirmar per un conjunt de material gràfic —fotografies i vídeos trets dels perfils de les xarxes socials de la Chabelita— on se la pot veure de festa. Per tant, seria una manera de deixar constància que la mare està contínuament gaudint de la vida nocturna, mentre que el seu fill està amb altres persones.

La segona demanda, l’exclusiva del bateig

La segona demanda presentada per Alberto Isla gira entorn els diners que van rebre per l’exclusiva del bateig del seu fill a la revista ‘¡Hola!’, celebració que va tenir lloc el passat mes de juliol. Tots els diners de l’exclusiva, segons confirma Isla, se’ls va quedar Chabelita.

El que reclama Alberto Isla, doncs, és que Chabelita  li pagui la part que li correspon de la quantitat que va rebre per l’exclusiva. Ara, doncs, manca veure si les demandes d'Isla arriben a bon port i Chabelita, en aquesta línia, es veu obligada a satisfer la voluntat d'Isla. 

La segona demanda gira entorn als diners que va cobrar Chabelita per l'exclusiva del bateig
La segona demanda gira entorn dels diners que va cobrar Chabelita per l'exclusiva del bateig | Cedida