La germana de Suso, Yara, debuta com a actriu

El finalista de ‘GH VIP’ i la seva família estan molt contents de veure la jove feliç i recuperada després del coma que va patir el 2017
Suso està feliç pel debut com a actriu de la seva germana Yara | Cedida

 

Suso ha viscut un dels moments més feliços de la seva vida gràcies al debut com a actriu de la seva germana Yara, després que l'any passat la jove estigués a punt de morir per un coma causat per ser diabètica, segons ha informat 'La Coctelera'. Ara està completament recuperada i ha pogut complir el seu somni de pujar als escenaris, acompanyada per la seva família que aquest cap de setmana ha pogut seure als seients de la primera fila.

 

Yara va estar a punt de morir

La germana de Suso va caure en coma el juliol del 2017. Yara només reaccionava a un únic estímul i era en els moments en els quals li posaven el seu nadó sobre el pit. Feia pocs mesos que la jove havia sigut mare i en aquell moment estava en un estat molt greu. Els metges, fins i tot, van diagnosticar-li «mort cerebral», ja que els seus òrgans vitals funcionaven, però calia que estigués connectada a una màquina per continuar amb vida.

  

 

 

 

No va ser fins a finals d'agost que tota la família va poder respirar amb tranquil·litat gràcies al fet que Yara havia aconseguit sortir del coma. Una notícia tan important que també van celebrar tots els companys de Suso a 'Sálvame', sobretot Mila amb qui té molt bona relació després de passar per 'Supervivientes'. Per la seva part, Belén Esteban també es va preocupar molt i el va cada dia perquè sap què implica la diabetis.

 

Suso prefereix la seva germana abans que Aurah

Des d'aleshores, Suso es desviu molt més per la seva germana. Una prova és que en sortir de la casa de 'Gran Hermano VIP' va preferir estar amb Yara que amb Aurah, a qui va ignorar durant dies. La parella no va parlar a la final del concurs, ni es van creuar tampoc a la festa que van celebrar després. Suso va escollir la seva família per damunt de la seva parella, fins que finalment ha tallat amb Aurah a través del telèfon.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!