La germana de Suso, Yara, debuta com a actriu

Suso junto a su hermana Yara
Suso està feliç pel debut com a actriu de la seva germana Yara | Cedida

Suso ha viscut un dels moments més feliços de la seva vidagràcies al debut com a actriu de la seva germana Yara, després que l'any passat la jove estigués a punt de morir per un coma causat per ser diabètica, segons ha informat 'La Coctelera'. Ara està completament recuperada i ha pogut complir el seu somni de pujar als escenaris, acompanyada per la seva família que aquest cap de setmana ha pogut seure als seients de la primera fila.

Yara va estar a punt de morir

La germana de Suso va caure en coma el juliol del 2017. Yara només reaccionava a un únic estímul i era en els moments en els quals li posaven el seu nadó sobre el pit. Feia pocs mesos que la jove havia sigut mare i en aquell moment estava en un estat molt greu. Els metges, fins i tot, van diagnosticar-li «mort cerebral», ja que els seus òrgans vitals funcionaven, però calia que estigués connectada a una màquina per continuar amb vida.

  

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre apoyandome y sacando la cara por mi muchas gracias por esta bienvenida amiga compañera y confidente ojalá pueda aprender mucho tiempo a tu lado.

Una publicación compartida de Suso Álvarez Perera (@oficialsusogh16) el

No va ser fins a finals d'agost que tota la família va poder respirar amb tranquil·litat gràcies al fet que Yara havia aconseguit sortir del coma. Una notícia tan important que també van celebrar tots els companys de Suso a 'Sálvame', sobretot Mila amb qui té molt bona relació després de passar per 'Supervivientes'. Per la seva part, Belén Esteban també es va preocupar molt i el va cada dia perquè sap què implica la diabetis.

Suso prefereix la seva germana abans que Aurah

Des d'aleshores, Suso es desviu molt més per la seva germana. Una prova és que en sortir de la casa de 'Gran Hermano VIP' va preferir estar amb Yara que amb Aurah, a qui va ignorar durant dies. La parella no va parlar a la final del concurs, ni es van creuar tampoc a la festa que van celebrar després. Suso va escollir la seva família per damunt de la seva parella, fins que finalment ha tallat amb Aurah a través del telèfon.

  • Més notícies relacionades: Suso deixarà de participar en els ‘realities’.

Comentaris

envia el comentari