Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja arribant a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'

La carta amagada d'Isabel Pantoja que la pot beneficiar molt en el cas 'Cantora'

'Viva la vida' ha demostrat que els germans Rivera no han explicat tota la veritat durant aquests anys

Isabel Pantoja arribant a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'
'Viva la vida' ha tingut accés a uns documents molt favorables per a Isabel Pantoja | Europa Press

Han passat 36 anys des de la mort de Paquirri a la plaça de toros cordovesa de Pozoblanco. Després de molt de temps el seu fill petit, Kiko Rivera, ha donat una sèrie d'exclusives posant de manifest un conflicte que portava anys comentant-se amb rumors. Bé és cert que fa uns anys tant Francisco com Cayetano Rivera van demanar les pertinences del seu pare que pensaven que eren d'ells, però ara s'ha fet un gir inesperat en el cas 'Cantora' que afavoreix a Isabel Pantoja.

Després del publicat aquest dissabte en el programa 'Viva la vida', Isabel Pantoja no ha de donar els béns del seu exmarit als germans Rivera Ordóñez. Una informació que s'ha donat a conèixer en l'espai de Telecinco i que el mateix advocat dels germans, Joaquín Moeckel, ha confirmat en directe. La història és que la cançonetista mai va ser condemnada a donar els objectes personals que deixava Paquirri en el seu testament als seus fills grans.

A la llum la resolució judicial que beneficia a Isabel Pantoja

La resolució judicial de la denúncia de Carmina Ordóñez, i que ha estat publicada al programa de Mediaset, apunta el següent: «És palès que al temps d'interposar la demanda, la senyora Ordóñez González comptava amb l'expressa prohibició d'administrar els béns deixats en herència pel causant, en favor dels fills haguts, Don Francisco de Asís i Don Cayetano Rivera Ordóñez (…) Es conclou que la demanda no pot estimar les pretensions exercitades que afecten els béns i drets de Don Francisco i Don Cayetano (…) Els béns que reclama l'actora en el seu propi nom i dret es redueixen a una calculadora cànon i a un armari».


Com han confirmat aquests documents oficials trets a la llum pel programa ‘Viva la vida', Carmina Ordóñez no hauria guanyat mai la demanda que va interposar a Isabel Pantoja allà per l'any 1990. Un gir en el tema de l'herència de Paquirri que ha deixat a tots molt sorpresos.

Al seu torn, Carmina no hauria tingut el dret de reclamar els béns, ja que en el testament del destre es mostra que la mare dels dos fills majors de Paquirri no podia administrar els béns d'aquests. Així les coses, cal apuntar algunes dades inexactes que han sortit a la llum pública en els últims anys.

Cal fer memòria i recordar que Francisco Rivera va afirmar en el seu moment que la seva mare, Carmina Ordóñez, va guanyar aquest procés judicial contra la cançonetista. Finalment, sembla que les coses no eren com pintaven al principi i ara queda demostrat que, per sentència, Isabel Pantoja no té l'obligació de lliurar els béns que van pertànyer al seu exmarit Paquirri. 

«Una excusa de parvulari, perquè el document existeix», sentència l'advocat dels Rivera

L'advocat de Cayetano i Francisco Rivera ha donat la cara per a parlar del requeriment notarial que havia estat donat fa uns dies a Isabel Pantoja i que ella mateixa responia poc després, assegurant no recordar res d'aquest document signat. «Una excusa absolutament de parvulari, perquè el document existeix», assenyalava Joaquín Moeckel.

El lletrat ha reconegut que s'ha produït un ball de dates i que no és el dia que es detalla en el mateix document, sinó uns dies enrere. «Isabel Pantoja assegura que no recorda haver signat aquest document, però sí que ho va fer el 24 de setembre de 1987. El document existeix», ha sentenciat Moeckel.