Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonella Roccuzzo i Leo Messi a l'estrena del 'Messi X Cirque du Soleil', el 10 d'octubre del 2019

Dol a la família Messi: mor un membre molt important

El matrimoni fa dies que guarda silenci a les xarxes socials

Antonella Roccuzzo i Leo Messi a l'estrena del 'Messi X Cirque du Soleil', el 10 d'octubre del 2019
Antonella Roccuzzo estava molt unida al seu avi patern | GTRES

El matrimoni MessiRoccuzzo no està passant pels seus millors dies. I no perquè la relació sentimental no funcioni, sinó perquè la dona del jugador del FC Barcelona ha rebut una dura notícia, concretament, el dia del seu aniversari.

Aquest passat dimecres Antonella ha fet 32 anys, però, a la vegada, ha hagut de dir adéu al seu avi patern per sempre, en Pascual Roccuzzo. El diari argentí 'Olé' va ser l'encarregat de donar la notícia, ja que Pascual era un home molt conegut a la seva ciutat, després que fos el fundador de la cadena de supermercats 'Único'.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Antonella sempre s'ha mostrat molt familiar

Més enllà del seu èxit com a empresari, òbviament ara també se'l coneixia per ser l'avi de la dona d'un dels millors jugadors de futbol del món. Antonella, que sempre s'ha mostrat molt familiar i que de fet havia publicat ella mateixa imatges amb en Pascual, de ben segur que ha viscut amb molta tristesa la seva pèrdua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz cumple Viejito Hermoso!!!!! TE AMAMOS TATITA

Una publicación compartida por Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

En aquest sentit, crida l'atenció que ni Messi ni ella hagin publicat  cap imatge  en referència a l'aniversari de l'argentina quan, normalment, són molt actius a les xarxes socials i tenen acostumats als seus fans a celebrar de forma pública aquest tipus d'esdeveniments. Això no obstant, la situació d'enguany és molt diferent i el matrimoni ha decidit respectar el dol de la família Roccuzzo i no publicar imatges de cap festa d'aniversari.

Els missatges de les amigues d'Antonella

Els únics senyals de celebració que s'han donat han estat els manifestats per algunes amigues d'Antonella com, per exemple, les dones dels jugadors Luis Suárez i Sergi Busquets. Així doncs, s'haurà d'esperar i, sobretot, respectar el temps que el matrimoni vulgui estar en silenci per a digerir aquest dur  tràngol familiar. Segur que ben aviat reprendran les seves publicacions a xarxes i tornaran a demostrar que són un matrimoni consolidat on regna l'amor vertader.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A moment to remember, feliz San Valentín @leomessi

Una publicación compartida por Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

També et poden interessar...