Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nawja Nimri mirant la misteriosa caixa de La Resistencia (27-02-2020)

El gran secret de ‘La Resistencia’, al descobert: revelen què hi ha a la caixa

Els internautes no han tardat en trobar el desagradable vídeo que han pogut veure els convidats del programa
Nawja Nimri mirant la misteriosa caixa de La Resistencia (27-02-2020)
L'actriu va ser l'encarregada de revelar el secret més gran del programa | Movistar

'La Resistencia' és un dels programes del moment. El format presentat per David Broncano està trencant esquemes amb els seus convidats, normalment poc coneguts públicament però amb molt de recorregut a l'esquena.

El convidat d'aquest dijous ha estat Najwa Nimri, una actriu  coneguda pels seus papers a 'Vis a vis' i a l'última temporada de 'La Casa de Papel'. A més, també és cantant  i ha tingut col·laboracions amb músics com el raper Kase O. Però, si per alguna cosa destaca, és pel seu sentit de l'humor  barrejat amb la duresa de les seves paraules.

El secret al descobert

Nawja Nimri va visitar 'La Resistencia' quan només feia poc més d'un mes que el programa havia començat. Ara, tres temporades després, l'actriu se sent com a casa al teatre on es grava el show. Des de la seva primer aparició el programa ha anat afegint noves seccions pels seus convidats, com ensenyar una caixa de la qual no poden dir el seu contingut si no volen pagar 50.000 euros. 

Però l'actriu  no té problema si es tracta de diners. És per això que quan no portaven ni deu minuts d'entrevista, Nimri  va confessar per què havia vingut al programa: «La meva intenció era venir aquí, veure la caixa, pagar-te 50.000 euros i dir-li a tothom què hi ha dins», afirmava la convidada. I és que res podien fer si la persona en qüestió volia pagar aquesta quantitat de diners. És per això que, després d'una picabaralla amb Broncano, el presentador va decidir que també era hora d'explicar el gran secret del programa.

Així, i després de plorar de riure mirant la caixa, ha pogut explicar per fi el gran secret  del programa: «Quan comences a mirar la imatge sembla que algú estigui tallant filets d'una pota de pernil», començava l'actriu. «Vas veient com segueixen tallant això i les restes van caient a terra. I de sobte apareix un gosset i les olora, tot molt realista, espanyol, molt estrany». 

El veritable vídeo que hi ha dins la caixa 

Però la sorpresa arriba al final del vídeo: «S'obre el pla i és un home  amb una duresa al peu com si fos un pernil  i tallant-se la planta del peu», assegurava l'actriu fent esclatar el públic. D'aquesta manera sortia a la llum el secret millor guardat del programa. A més, les xarxes han tardat molt poc a trobar el vídeo  que acabava de descriure Najwa. I després de mirar-lo atentament es pot entendre molt millor les reaccions dels convidats  que van haver de callar per no pagar els 50.000 euros corresponents. 

També et pot interessar...