Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Broncano a l'estrena de 'La Resistencia' a Movistar+ (31-01-18)

Rialles a les xarxes pel que ha fet 'La Resistencia' amb la lesió de Dembélé

El programa ha volgut fer una referència a Miquel Montoro, el jove youtuber mallorquí que va enamorar el seu públic

Feia unes hores el FC Barcelona confirmava la pitjor notícia pel club:Ousmane Dembélé es perdrà la resta de la temporada, deixant a l’equip sense un dels seus extrems estrella en mig d’unes jornades decisives i on les distàncies amb l’etern rival, el Real Madrid, són cada vegada més curtes.

Per altra banda, el programa de Movistar + ‘La Resistencia’ ha volgut dir la seva sobre aquesta notícia. Així, ha volgut fer honor a Miquel Montero, el jove ‘youtuber’ mallorquí que va conquerir el públic del late-show amb el seu particular humor i frases virals com «Òstia pilotes!», però va acabar sorprenent i enamorant a tothom amb i la seva maduresa i saviesa sobre el món rural.

«Heu provat de donar-li llonganissa?»

Miquel Montero va assegurar al programa que ell tenia el remei infal·lible pel coronavirus: «No sóc científic però porto a algú que té el coronavirus a casa meva, i en un parell de dies de donar-li el meu menjar, es cura». D’aquesta manera, La Resistencia ha volgut fer-li honor donant-li un consell al club blaugrana.

«Heu provat de donar-li llonganissa i el blanc de la taronja?» preguntaven a través de Twitter, mencionant la notícia sobre la lesió de Dembélé. D’aquesta manera, el programa fa referència als consells del nen mallorquí, qui assegurava que la pell blanca de les taronges s’ha de menjar perquè és una de les parts que proporciona més nutrients i la gent acostuma a treure-la.

A més, també va portar a Broncano una llonganissa pròpia de Mallorca, va ensenyar com tallar-la correctament «sense enfadar els mallorquins» i fins i tot van tenir temps per berenar al ben mig del teatre Arlequín, on es grava el programa. Ara caldrà veure si l’equip blaugrana segueix les indicacions de Miquel Montoro i la plantilla comença una nova dieta amb les taronges recomanades pel jove mallorquí. 

També et pot interessar...