Imatge d'arxiu d'un pastís de boda

Un jove prohibeix al seu germà assistir a la seva boda i el motiu és increïble

El noi es va assabentar que el germà tenia previst demanar matrimoni a la seva parella durant l'enllaç, quelcom que li va semblar una falta de respecte

Una boda  és un esdeveniment on, normalment, predominen la felicitat i els bons sentiments, però malauradament sempre podem trobar alguna excepció. És el cas del protagonista d'aquesta història que, tal com recull el mitjà 'España Diario', va decidir retirar la invitació del seu germà a la seva boda en descobrir un fet que no li va agradar gens.

El nuvi va decidir retirar la invitació del seu germà

I és que és ben sabut que els nuvis són els màxims protagonistes d'aquesta classe de celebracions, i per algunes persones aquesta premissa es configura com una espècie de condició sagrada a la qual no estan disposats a renunciar.

Per aquest motiu, quan el jove promès de 28 anys va descobrir que el seu germà tenia previst demanar matrimoni a la seva parella durant la boda, va decidir prescindir de la seva companyia en un dia tan especial.

Encara que pugui semblar una broma, el cert és que el nuvi té molt clar que en aquests actes hauria d'estar prohibit tant anunciar embarassos com dur a terme peticions de matrimoni, ja que són actes que resten protagonisme als nuvis i, per tant, es configuren com accions absolutament irrespectuoses de cara a la parella que decideix unir els seus camins per sempre.

Volia fer la petició de matrimoni durant la boda

L'inici de la història es remunta a una fotografia que el nuvi va rebre del seu germà, on es mostrava un anell de compromís i li feia saber que el moment arribaria «aviat». La sorpresa del protagonista va ser majúscula quan, en preguntar-li quan arribaria el moment, el seu germà li va comunicar que tenia previst fer-ho durant la celebració de l'enllaç.

El jove va fer-li saber que la idea no li semblava encertada, però el germà va insistir en la proposta, i la discussió va anar pujant de to fins que, quan semblava que havien arribat a un acord i el nuvi li va tornar a demanar al seu germà que no portés l'anell a la cerimònia, ell li va respondre que l'agafaria «per si de cas».

Aleshores, el nuvi va prendre una decisió radical: trucar al lloc on celebraven l'esdeveniment per cancel·lar l'assistència del seu germà. De res va servir la insistència dels pares perquè el tornés a convidar, i finalment el germà del nuvi es va quedar sense l'opció d'estar present en un dels dies més importants en la vida de qualsevol persona.

 

També et pot interessar...