Imatge d'Alice Campello

La dona d'Álvaro Morata ho explica tot: complicacions després del part

Alice va acabar a la UCI després de tenir la seva filla Bella

Alice Campello, 'influencer' i esposa del futbolista Álvaro Morata, ha preocupat tots els seus seguidors, després de patir diverses complicacions durant el part de la seva quarta filla, Bella.

Han estat ells mateixos els que han anunciat que la 'influencer' no passava pel millor dels seus moments. Al seu torn, el mateix futbolista de l'Atlètic confessava que «ens vam espantar molt», revelava a les seves xarxes socials.

«Bella va néixer el dia 9 i és meravellosa. La seva mare, malauradament, i després que el part anés molt bé, va començar a tenir complicacions que ens van espantar molt. És a l'UCI cuidada pels millors metges i a poc a poc s'està recuperant molt bé, ella és molt forta», deia un 'post' compartit per Morata.

 

Alice Campello presencia la reacció de la seva família després de passar el pitjor

«No volem deixar de donar les gràcies a tots els metges per haver estat a cada moment afectuosos, comprensius i molt professionals, tots i cadascun. No tenim paraules per agrair-vos el que heu fet i sentim una enorme admiració cap a vosaltres», prosseguia el text.

Per sort, i després que s'hagin endut un bon ensurt, Alice Campello ja és a l'habitació i fins i tot ha començat a rebre visites, cosa que les primeres hores els metges desaconsellaven pel complicat part que ha tingut la dona de Morata.

Álvaro Morata en un esdeveniment de la marca LG
Álvaro Morata s'ha preocupat molt per l'estat de la seva dona | GTRES

La família de la noia, que ha estat en silenci durant diverses hores, finalment ha parlat. Ha estat un familiar seu qui ha confirmat a les xarxes socials que Alice «està bé i t'estimem molt. Has estat tan forta», deia el missatge d'un dels familiars més propers a Campello.

Álvaro Morata envia el missatge més emotiu a la seva dona

Ara com ara, no s'han exposat les raons per les quals Alice va haver d'ingressar a l'UCI. Ara ha passat el pitjor i només els queda gaudir de Bella i que la recuperació d'Alice vagi per bon camí.

Imatge d'Alice Campello amb Álvaro Morata
Alice Campello i Álvaro Morata als MARCA Football Awards 2022 | EUROPAPRESS

La veritat és que la dona d'Álvaro Morata sempre ha estat envoltada dels millors metges, uns professionals que han sabut portar una situació que no ha estat gens fàcil, però que per a felicitat de la família Morata Campello, ja ha passat.

A més que la petita Bella està perfectament, Alice continua enfocada en la seva recuperació i ha rebut diversos missatges d'amics que volen que es posi bé com més aviat millor. «Aviat estaràs recuperada, ets una campiona», assegurava una.

«Han estat, sens dubte, els pitjors dies de la meva vida»

La veritat és que tot i que el nadó va arribar al món el 9 de gener passat, encara no ha rebut l'alta hospitalària. El cas és que el matrimoni no té gens de pressa perquè això passi i els metges seran els que determinin quant de temps han d'estar a l'hospital.

Hores més tard, després del primer post, Morata publicava un nou missatge en què confirmava que ja era fora de la UCI. «Està a l'habitació molt millor i recuperant-se amb Bella. Encara estic assimilant tot el que ha passat. Gràcies, Alice, ets sens dubte una lluitadora i un exemple per a mi».

«Han estat, sens dubte, els pitjors dies de la meva vida, però soc afortunat de tenir-t'hi. Ets el millor que m'ha passat. Gràcies a totes les persones de la CUN per la seva delicadesa i tracte. Gràcies, Dra. Muñoz i a totes les persones que treballen en aquest hospital. Cal gaudir cada moment», concloïa el missatge.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp