Iker Casillas

Iker Casillas, incapaç de dissimular quants diners ha guanyat al mes

Iker Casillas s'ha embutxacat una quantitat sucosa

Iker Casillas va penjar les botes de futbol l'estiu del 2020 i des de llavors ha intentat trobar un nou rumb professional. Precisament per aquest motiu va decidir provar sort com a comentarista al recent Mundial de Qatar. Va assumir un nou repte que li ha permès, a més de 'millorar' el seu currículum, sumar una copiosa suma a les seves arques.

Sí, perquè s'ha revelat que l'exjugador del Reial Madrid va aconseguir embutxacar-se més de 50.000 € per un mes de treball, aproximadament. Una quantitat com a mínim sorprenent i que ha generat un enorme debat a les xarxes socials.

Iker Casillas veu com el seu sou és revelat

L'exmarit de Sara Carbonero va decidir deixar el futbol professional per la seva edat i pel problema de cor que va patir. Així, va posar fi a la seva brillant carrera i va començar a estudiar opcions professionals. D'aquesta manera, va arribar a les seves mans la possibilitat d'exercir de comentarista del Mundial per a La 1.

Va acceptar encantat el repte i va assumir-lo amb il·lusió i amb ganes, tot i que es va mostrar una mica inquiet després de saber que la seva exdona havia estat ingressada. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i ell va poder continuar amb aquesta nova tasca. Va donar el seu punt de vista a tots els partits que va jugar 'La Roja', excepte a l'últim, ja que es va haver d'absentar per assumptes personals.

El mitjà El Debate és el que ha revelat ara quant va guanyar Iker per aquesta feina: 52 500 €, una xifra realment sorprenent i força diferent de la que va obtenir Andrés Iniesta. Aquest va guanyar 17.500 €, però bàsicament perquè va comentar menys partits.

Al ciutadà corrent ens sembla escandalós que per aquesta feina s'hagin arribat a embutxacar aquestes quantitats de diners. Tot i això, el diari que ha revelat la informació ha explicat que «es troba dins dels paràmetres normals de la cadena pública per a aquest tipus de perfils».

Imatge d'Iker Casillas
Iker Casillas ha guanyat més de 50.000 euros amb el Mundial | INSTAGRAM @IKERCASILLAS

Iker Casillas és conscient del debat

El que va ser porter del Reial Madrid ha vist que la publicació del seu sou i del d'Iniesta no ha deixat ningú indiferent. Bona mostra d'això és que les xarxes socials han cremat amb aquesta informació.

D'una banda, n'hi ha que justifiquen i entenen el dineral que ha guanyat, donant suport així els citats futbolistes. Ho han fet amb missatges com «No m'agrada el futbol i té un protagonisme desmesurat, però això no m'indigna» i «No ho entenc. És que s'han de sentir malament dos exjugadors perquè els han pagat per comentar un esport en què van jugar la meitat de les seves vides?».

Foto d'Iker Casillas.
Iker Casillas sap que el seu sou ha generat un encès debat a les xarxes | GTRES

D'altra banda, hi ha persones que consideren que són molts els diners que se'ls ha pagat. Aquestes persones han dit coses com: «Igual que els viatges, l'allotjament i la manutenció, que també van costar molts diners. Segur que en hotelets no s'allotjaven» i «Vergonya els hauria de fer als que els van contractar».

En aquesta mateixa línia trobem: «Això ha de parar, és una vergonya absoluta», «No tenen de diners, no arriben a final de mes. Pobres criatures» i «Sí que cotitza Iker».

Fins i tot han aparegut internautes que han aprofitat per criticar Iker per la seva feina al Mundial. Exemples són aquests: «Podien haver-se quedat a casa perquè més plans no podien ser els seus comentaris. Aquesta política de fitxar exjugadors famosos que són incapaços d'expressar-se amb la mínima correcció com a comentaristes em sembla errònia».

Sense oblidar: «Casillas semblava que retransmetia un funeral, quina persona més insulsa» i «No té ni idea de futbol. Potser era bon jugador, però no té res a veure amb entendre el joc, i Iniesta no té discurs. És un trist».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp