Foto de Chelo García-Cortés i Marta Roca.

La dona de Chelo García-Cortés, en perill per un accident que ha provocat dolor

Chelo travessa el moment més delicat de la seva vida

Chelo García-Cortés és una de les periodistes més respectades de la premsa del cor i té el suport de tots els seus companys. Està travessant una etapa delicada perquè la seva dona ha patit un incident que ha acabat de la pitjor manera possible. Marta Roca, que així es diu la parella de la col·laboradora, està en perill perquè tothom ho vol saber tot d'ella.

Chelo García-Cortés ha intentat protegir Marta, però les seves obligacions econòmiques la van obligar a posar amb ella en una revista. Segons han explicat a Sálvame, la tertuliana té un deute important amb Hisenda. Afortunadament, la situació ara per ara està controlada, tot i que hi continua havent molts diners en joc.

Fotomuntatge de Chelo García-Cortés i Marta Roca
Chelo García-Cortés està preocupada per la seva dona. | GTRES
 

Chelo té un habitatge preciós a Catalunya, just a la vora d'una de les millors platges, tot i que no vol vendre-la. Sap que seria una manera de solucionar els seus problemes, però es nega a desfer-se del seu patrimoni. Marta Roca ha travessat circumstàncies molt delicades i s'ha refugiat dins d'aquesta casa, per això és tan important per elles conservar-la.

Chelo fa temps que es troba apartada de la televisió perquè va patir una caiguda al plató de Sálvame i es va trencar el radi. Ara és la seva dona la que ha de resoldre un assumpte mèdic: ha tingut un accident i no es pot moure amb facilitat. La revista Diez Minutos ha publicat a la seva portada unes fotos que demostren que Marta està força adolorida.

La periodista ha parlat de Marta Roca alguna vegada, però és molt prudent perquè no vol que res li faci mal. No havia explicat res d'aquest problema per protegir-la, però el secret ha vist la llum. Tot fa pensar que les càmeres de Sálvame es traslladaran fins al domicili de la tertuliana per saber-ne més informació.

Chelo García-Cortés i els seus problemes amb Hisenda

Chelo ha generat molta controvèrsia a Telecinco perquè alguns dels seus companys, com Laura Fa, l'han assenyalat públicament. Asseguren que té edat de jubilar-se i que no se sent còmoda a Sálvame, però hi continua perquè no té més remei. Deu molts diners a Hisenda i l'única manera que ha trobat per poder fer front als seus deutes és col·laborant amb Jorge Javier Vázquez.

Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós
Chelo García-Cortés ha de fer front als seus deutes. | Mediaset
 

García-Cortés ha deixat clar que continua a la televisió perquè adora el mitjà, ja que té una altra manera d'oblidar-se dels seus deutes. Podria vendre la seva casa i instal·lar-se en una altra de més petita, però prefereix continuar exercint perquè adora la seva professió. És cert que a Sálvame es generen situacions que li semblen incòmodes, tot i que no hi haurà res que faci que renunciï al seu lloc de feina.

L'exclusiva que publica Diez Minutos ha fet molt de mal a la parella perquè cap de les dues és amiga de l'escàndol. Volen fer una vida tranquil·la, tot i que totes dues han participat en el negoci del cor quan ho han necessitat. L'assumpte d'Hisenda està controlat i ja no depenen de la premsa, per això no volen ser l'objectiu de cap paparazzi.

Chelo García-Cortés prefereix no treballar

Chelo ha desaparegut de Telecinco i ningú no entén el motiu, ja que el seu problema no és incompatible amb les seves obligacions laborals. Hi ha la possibilitat que no es vulgui traslladar a Madrid perquè ha de cuidar la seva dona. Marta no es pot moure amb independència, encara que ningú no sap exactament què li ha passat ni com ha estat l'accident.

García-Cortés està molt enamorada i no permetrà que cap feina la distregui de la seva veritable passió: gaudir de la seva parella. Ella també és periodista, tot i que ha fet la seva carrera a l'ombra i, fins fa poc, era una persona anònima.