El 'zasca' d'una dona gran a la reina Letícia durant un acte institucional

L'anciana li va comentar a la monarca que aparentava més anys dels que té actualment

La reina Letícia
La reina Letícia rep un inesperat comentari d'una parella d'ancians | CATALUNYA DIARI

Apropar-se per saludar a una multitud de curiosos no sempre té un bon resultat. Això és el que va experimentar la reina Letícia durant l’acte institucional que va realitzar el passat dijous a Lerma, Burgos. La dona del rei Felip no va saber com reaccionar davant el comentari inesperat d’una parella d’ancians que es trobaven entre la multitud.

Així les coses, l’anciana no va mossegar-se la llengua i va pronunciar unes paraules que van deixar en 'shock' a la reina Letícia. Tot això ha succeït fruit d’un comentari que la monarca va fer sobre l’edat, la qual cosa va conduir a l’anciana a respondre innocentment. Sembla que la monarca no tornarà a establir cap conversa parlant de l’edat d’algú.

El 'zasca' a la reina Letícia

En un gest d’amabilitat, la reina Letícia va saludar a la multitud que l’estava esperant a l’entrada del Monestir de l’Ascensió i va apropar-se a una parella d’ancians. Tothom intentava parlar amb Letícia i cridar-li l’atenció, i ella va voler agrair l’amable rebuda dels habitants del poble i els va voler satisfer amb la seva presència.

La reina Letícia apropant-se a la multitud que l'esperava
La reina Letícia apropant-se a la multitud que l'esperava | TELECINCO

 

L’incident va ser el següent: Letícia va voler tirar floretes a la dona gran amb unes paraules d’admiració: «Quin matrimoni més gran, però tan bé! Aquí a Lerma viuen vostès molts anys. Amb 93 anys cal donar les gràcies», expressava la monarca.

La dona, potser arran la incomoditat que li havia causat el comentari rebut per la Reina, va voler saber llavors la seva edat. «Jo tinc 46 anys», responia la monarca sense saber el que li esperava. «Jo et ficava molts més», li criticava l’anciana sense pèls a la llengua.

 

La reina Letícia escoltant a l'anciana
La reina Letícia escoltant a l'anciana | TELECINCO

 

L’esposa del rei Felip va sorprendre’s per la sinceritat de la senyora i va posar fi a la conversa amb tota la cordialitat que va poder: «Moltíssimes gràcies. Cuidi’s, senyora». Gràcies a les imatges d’un testimoni dels fets que van ser emeses a 'Sálvame' hem pogut veure el rostre d’incredulitat de la reina Letícia i ser testimonis de l’anècdota.


Comentaris

envia el comentari