Muntatge de Marta Riesco amb Antonio David Flores

Una dona s'interposa entre Antonio David i Marta Riesco i no és Olga Moreno

La parella s'enfronta a un nou problema en el seu amor

Estan sent dies molt complicats per a Marta Riesco. La reportera està desolada des que anunciés la seva relació amb Antonio David Flores.

Primer, pel que fa a la part personal, ja que veu com la seva parella no acaba de signar l'anhelat divorci. I, de l'altra, també laboral.

I és que s'especula que des de El Programa de Ana Rosa no estarien gens contents amb ella i les mentides que ha explicat.

Tant és així que fins i tot es jugaria el lloc de treball. «No estic bé», al·legava prenent una baixa laboral per motius personals.

Antonio David Flores sortint dels jutjats
Antonio David encara no ha signat els papers de divorci amb Olga Moreno | GTRES

Tot i defensar la seva faceta com a periodista i la seva professionalitat, acabava veient-se superada per la situació.

I fins i tot Joaquín Prat li llançava una clara advertència en directe. Especialment quan ha començat a assumir aires «d'estrella» a Mediaset.

«Lamento donar la raó a alguns dels companys que parlen del que es va dient pels passadissos, li recomano que deixi de parlar del tema si veritablement vol que es deixi el tema», sentenciava el presentador.

«Jo li dic a Marta: és millor que ho expliquis tot al fet que ho expliquis pels passadissos perquè alguns no volem saber aquestes coses i no les expliquem, però n'hi ha d'altres que sí que ho expliquen i la bola es va fent més gran».

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco, a l'ull de l'huracà | Telecinco

D'altra banda, Riesco no s'ha tallat a l'hora d'imposar les seves exigències, ja que considera que ha arribat a un cert estatus dins de la cadena.

«Creu que està desaprofitada i que aquest és el seu moment professional», explica Gema López a Sálvame. Això l'hauria portat a demanar més hores en antena per explotar al màxim el seu creixement mediàtic.

La reportera «creu fins i tot que mereix una secció». Unes peticions que no van enfocades només a l'aspecte professional, sinó també a cuidar la seva imatge. Per exemple, exigia que no s'emeti «ni una sola imatge d'abans d'operar-se el nas».

Tot plegat ha portat que els seus companys li girin l'esquena. Alguns han comentat fins i tot que la noia podria haver estat expulsada del seu programa, però no ha estat així.

«Marta Riesco està de dia lliure i demà quan torni estarà treballant en aquest programa».

La mare de Marta Riesco s'oposa a la relació de la filla amb Antonio David

I aquesta és la pressió a què s'ha vist sotmesa la reportera, que fins i tot decidia prendre's uns dies de descans.

A més, la col·laboradora hauria anat a una prestigiosa clínica especialitzada en salut mental. Ho feia acompanyada de la seva mare, que s'ha mostrat molt clara respecte a tot allò que està succeint a la vida de la seva filla.

Així, quan li preguntaven que si li agradava Antonio David com a gendre, ella donava una negativa per resposta.

Un rotund «no» que deixava la seva filla sense paraules. Tot i que ràpidament s'escudava que es tractava d'un simple malentès. «No ho ha volgut dir això», assegurava.

«Al final les mares esperen que les filles estiguin amb les persones que elles consideren que estan idealitzades».

Fotomuntatge de Marta Riesco i Rocío Flores
Marta Riesco ha de lidiar amb la complicada situació d'Antonio David | Catalunya Diari

«Llavors quan jo li vaig començar a explicar la realitat del que m'estava passant, ja que al principi evidentment em va dir que 'no', que 'tindràs moltíssims problemes'», explicava.

Riesco ja aclaria que a la família «li preocupa el tema professional, que és una cosa que és molt complicada».

Tot i això, argumentava que «estan molt orgullosos de mi perquè he parlat amb el cor».

«Llavors és veritat que quan parles amb el cor de vegades et pots equivocar, però jo crec que al final el que mou el món és l'amor. Si no ho intentes, al final la vida no val la pena».