Edmundo "Bigote" Arrocet a l'entrada del jutjat

La misteriosa dona amb la qual Bigote va mantenir una relació secreta durant molts anys

Surt a la llum una nova història secreta de Bigote Arrocet amb una dona peruana que mai abans s'havia sabut

Edmundo Arrocet, conegut popularment com a Bigote, torna a ocupar les tertúlies dels platós de televisió. Així mateix, l'actor xilè-argentí sempre s'ha caracteritzat per ser un home faldiller i infidel per naturalesa.

 

Per això, una nova història d'una misteriosa dona li torna a posar en el punt de mira. Presumptament, l'humorista va mantenir un idil·li durant anys amb una fèmina peruana, però, tot i això, mai abans s'havia parlat sobre aquest.

 

Bigote Arrocet sempre ha tractat d'evitar a tota costa que surtin a la llum les infidelitats que ha comès a les seves diferents parelles i encara que no sempre ho ha aconseguit, en aquesta ocasió sí.

 

 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

 

La suposada dona amb la qual Arrocet guarda moments de passió resideix actualment a Madrid. Però, per bona sort del còmic, la seva suposada amant no ha volgut participar dins les enraonies dels mitjans de comunicació.

 

Així doncs, ha decidit preservar el seu anonimat, encara que no ha pogut evitar que es conegui la seva història. Segons han assegurat, els enamorats van mantenir una relació en secret durant anys.

 

És més, tots dos van aconseguir que ningú els enxampés in fraganti. Bigote mai va fer al·lusions en públic a la dona amb la qual se citava d'amagat i a més, la seva amant va abanderar la discreció que la caracteritza, tal com assenyalen.

 

Hi ha qui afirma que la relació va ser una infinitat d'anades i vingudes, fins que finalment l'amant de Bigote li va tancar les portes. És més, lluny de guardar una bonica amistat, ella no vol saber res de l'ex de María Teresa Campos.

 

Llavors, sembla que l'examant d'Arrocet s'ha sentit identificada amb la presentadora. I és que l'amant misteriosa, igual que la periodista, han hagut de lidiar amb el mal caràcter del còmic.

 

Segons les paraules de les examants de l'actor, la imatge pública d'Arrocet dista molt amb la seva autèntica personalitat. A la televisió és un personatge agradable i simpàtic, però, en la realitat, és un home que actua sota els crits i perd les maneres, explica una treballadora de la llar de la matriarca.

Una malaguenya afirma ser una altra amant més de Bigote Arrocet

Aquest cap de setmana a 'Viva la vida', una prestigiosa ballarina va confessar haver mantingut una relació clandestina amb Bigote mentre va estar casat amb Rocío Corral.

 

A més a més, va ensenyar les proves que demostraven el seu testimoni com, per exemple, una carta dedicada a ella del puny i lletra de l'actor. En aquesta, Arrocet es justificava per una de les seves absències.

 

Aquesta dona, que respon al nom de Yolanda Gaviño, va explicar que el seu romanç amb Bigote va durar sis anys. No obstant això, per qüestions professionals van acabar el seu idil·li, a més d'assegurar que ella mai es va enamorar d'ell.

 

Tot i això, sí que ha admès entendre i creure a María Teresa Campos quan parla de la seva exparella, ja que la ballarina li ha retratat com un home «entabanador» que «sap portar-te per on vol».

 

De fet, a la malaguenya no li estranya que la presentadora caigués en el seu parany. «Comprenc que s'hagi enamorat d'ell. Ell t'enamora, t'obre la porta del cotxe, et diu coses boniques, t'envia missatges bonics, t'escriu poemes», ha afirmat.

 

Fins i tot, la convidada va confessar que entre la seva relació amb Edmundo i la d'aquest amb María Teresa Campos hi ha similituds com, per exemple, que mai va rebre un missatge per part de xilè quan van deixar-se de veure's.

 

D'altra banda, va confessar que «quan vaig escoltar a María Teresa, em va fer recordar alguns moments viscuts amb aquesta persona», va dir. «Me la crec a ulls clucs», ha conclòs.

 

Gaviño també va descriure a Bigote com una persona complicada. «Algunes vegades s'exalta una mica, quan no van les coses com ell vol i es posa nerviós», va explicar.

 

Davant d'això, Bigote Arrocet no està quedant en bon lloc després de descobrir el seu mal humor i la seva predisposició a ser un home infidel. I és que les examants de l'humorista donen la raó a María Teresa Campos.