Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Marina, la dona per la qual Ortega Cano ha substituït Ana María Aldón

José Ortega Cano ha estat preocupat per la salut de Marina, una persona molt especial

José Ortega Cano, vidu de la gran Rocío Jurado, travessa un dels moments més complicats de la seva trajectòria mediàtica. I és que, segons ha sortit publicat, la premsa del cor li ha donat l'esquena i s'ha posicionat a favor de la seva gran enemiga: Rocío Carrasco. Afortunadament, però, gaudeix del suport de la seva dona, Ana María Aldón, una dissenyadora que treballa de tertuliana a Telecinco.

Ortega Cano va començar la seva relació amb Ana María en morir Rocío Jurado, la seva primera dona, i hi va haver gent que va criticar aquest atreviment. No obstant això, la parella va fer front a les crítiques amb un gran mestratge i a poc a poc van demostrar que el seu amor era real. A hores d'ara, tenen un fill en comú, viuen junts i en cap moment han pensat a separar-se.

Imatge d'Ortega Cano pel carrer amb la mascareta posada
José Ortega Cano va començar el 2022 a l'hospital | Europa Press

Ana María va saltar a la fama per ser la dona d'Ortega Cano, però actualment brilla amb llum pròpia i gaudeix d'una situació privilegiada. I com que cada vegada té més feina als mitjans de comunicació, ha contractat algú perquè l'ajudi en les tasques domèstiques. Així que, des de fa un temps, Marina és la dona que s'ocupa de la cura de casa seva.

El vidu de Rocío Jurado està encantat amb Marina, que ha esdevingut un membre fonamental dins de la família. Ana María li grava constantment i publica el contingut a les seves xarxes socials, així que ha aconseguit una gran popularitat. Tanmateix, recentment s'ha posat malalta i Ortega no ha trigat a agafar el vehicle i portar-la a un conegut hospital madrileny.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil mostrant un story de l'Instagram d'Ana María Aldón
Marina, la treballadora d'Ana María i Ortega Cano, està malalta | Catalunya Diari

José Ortega Cano ha format part dels successos més mítics de la crònica social, però porta un temps retirat en un discret segon pla. Segons alguns periodistes, no té forces per enfrontar-se a la seva antiga fillastra Rocío Carrasco, que està disposada a tot per destrossar-lo. Llavors, tot fa pensar que Rociíto li guarda certa rancúnia per un motiu que sortirà a la llum més aviat que tard.

José Ortega Cano explica la veritat: «La que està malalta és ella»

Ortega Cano ha hagut d'estar aïllat perquè el seu fill petit va donar positiu en coronavirus just abans del sopar de la Nit de Nadal. Per tant, encara que el torero ha estat completament desaparegut, s'ha vist obligat a trencar el seu confinament per un motiu important. Aquest és que Marina, la persona que treballa a casa seva, ha emmalaltit i l'ha hagut de portar a l'hospital.

Així doncs, el marit d'Ana María Aldón va cridar l'atenció de tots els periodistes, ja que ningú no esperava veure'l tan aviat i en tan bon estat. S'hi van acostar per preguntar-li el motiu pel qual visitava el metge i va ser completament sincer. «La que està malalta és ella, no jo», va explicar fent referència a la seva treballadora domèstica.

El torero ha reposat fins que els metges li han donat l'alta i de mica en mica va recuperant la seva vida quotidiana. Segons ha sortit publicat, els seus problemes de salut són cosa del passat i ara només té una preocupació: el nou documental de Rocío Carrasco. Sí, ja que, recordem, Rociíto està preparant una sèrie anomenada 'En el nombre de Rocío', i promet fer història.

Ortega Cano es refugia en Ana María Aldón

José Ortega Cano, segons la gent del seu entorn més proper, és un home honrat que únicament vol el bé de la seva família. Aquesta és una de les raons per les quals ha conquerit l'afecte de Marina, la seva treballadora domèstica. Els dos tenen una relació fantàstica i tot fa pensar que han esdevingut grans amics.

Ana María està satisfeta perquè ella ha de passar molt de temps fora del seu domicili i vol que el torero estigui en bones mans. Així mateix, el matrimoni gaudeix d'una salut envejable i mai han tingut cap problema, malgrat que hi hagi gent que insinuï el contrari. És evident que formen un equip indestructible, i junts lluitaran contra Rocío Carrasco en els propers mesos.