Primer pla de Carla Barber en un photocall

La malaltia que entela l'embaràs de Carla Barber: el seu fill la pot heretar

Carla Barber confirma que és probable que el bebè també pateixi la malaltia

Carla Barber recentment ha anunciat que està embarassada, cosa que els seus seguidors, amics i familiars han rebut amb molta alegria. La cirurgiana estètica està molt il·lusionada davant l'arribada del seu primer fill, i ha donat detalls sobre com afronta aquesta nova etapa.

L'ex de Diego Matamoros no ha pogut començar millor el 2022, i és que ha comunicat que espera un fill per al mes de maig. Ha superat l'equador de l'embaràs i ja és a la setmana 23.

Han estat setmanes d'incertesa, i ha optat per esperar abans de donar la gran notícia. Els seus seguidors li han preguntat a què es devia tanta espera, i Carla ha confessat les pors que l'han acompanyat durant aquest temps.

La malaltia genètica que podria heretar el fill de Carla Barber

El 3 de maig és la data en què Carla Barber donarà a llum el seu primer fill. Segons ha explicat, l'embaràs no estava «planejat», però l'ha rebut amb il·lusió. La cirurgiana ha volgut compartir amb els seus seguidors com han sigut aquests mesos per a ella i els problemes a què ha hagut de fer front.

Tot i que Carla assegura que han sigut unes setmanes «increïbles» i que amb prou feines ha tingut símptomes, no ha pogut evitar tenir algun ensurt. Per això va decidir donar la notícia quan estigués segura que tot anava bé.

Primer pla de Carla Barber
Carla Barber té la síndrome de Brugada | Instagram

Cal recordar que a Carla Barber fa uns quants mesos li van diagnosticar una malaltia. Concretament, la síndrome de Brugada, una patologia cardíaca que no té cura i que li podria provocar una mort sobtada. Per aquest motiu, durant un temps va haver de fer repòs absolut, cosa que va angoixar els seus seguidors.

La doctora tenia planejat congelar-se els òvuls, i va acudir a un especialista perquè li detectés el genoma de la malaltia. El seu objectiu era trobar-lo i així «evitar transmetre la malaltia a la meva descendència», exposava Carla a Instagram. Va ser aleshores quan li van confirmar que estava embarassada.

Fotomuntatge d'un mòbil mostrant una story de Carla Barber
Carla Barber confirma que el seu fill és possible que hereti la malaltia | LND

Com que no va tenir temps de fer-se la prova genètica, els seus seguidors s'han preguntat si el bebè que espera podria heretar la malaltia. I ella mateixa ha confirmat que és possible que passi, ja que hi ha un 25% de probabilitats. No obstant això, Barber no perd l'esperança i s'agafa a l'altre percentatge de probabilitats de no transmetre la malaltia al nadó. 

Carla Barber va estar a punt d'avortar

Els dubtes de Carla Barber de si estava embarassada o no van començar a l'agost. Segons explica, va tenir «cinc dies de retard», però finalment «em va venir la regla» dos dies després de donar negatiu en un test d'embaràs.

Després d'això, van començar unes setmanes molt complicades per a la cirurgiana. Tot i que estava bé i no tenia nàusees ni molèsties, confessa que va tenir «dues amenaces d'avortament».

Carla Barber posant en un carrer
Carla Barber va tenir dues amenaces d'avortament | Instagram

El moment més angoixant, però, va arribar quan li van diagnosticar un possible càncer d'úter. La notícia va caure com un gerro d'aigua freda. «Em van dir que podia tenir càncer d'úter, i que, si es donava el cas, hauria d'avortar», explica Carla Barber.

Afortunadament «va ser una falsa alarma», però va decidir que el millor era «esperar a que em fessin l'ecografia morfològica de la setmana vint» abans de donar la notícia. De fet, explica que li va resultar fàcil amagar que estava embarassada, ja que amb prou feines té panxa.

Ara que sap que tot va bé, Carla Barber presumeix d'embaràs i es mostra contenta i il·lusionada amb la seva parella. De moment, manté l'anonimat del futur pare, ja que ell li ho ha demanat expressament, però confessa que ja saben quin nom posaran al bebè.

«Comença per B i és un nom totalment nou. No segueix la tradició familiar», explica. En l'únic que no estan d'acord és en l'ordre dels cognoms.