Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se

La nit de Cap d'Any confirma els rumors sobre Olga Moreno i Antonio David Flores

S'aclareixen els rumors que apuntarien a una reconciliació entre Olga Moreno i Antonio David

La ruptura sentimental d'Olga Moreno i Antonio David Flores , que es va publicar en exclusiva fa mesos, està donant molt a parlar. Ells no han confirmat ni han desmentit la notícia, encara que van deixar caure que la separació s'havia produït. És més, han estat 'jugant' a despistar sobre aquest tema.

Els rumors han estat la tònica dominant durant tot aquest temps. Així, hi ha hagut els qui indicaven que mai no havien trencat i també els qui afirmen que la reconciliació estava a prop. No obstant això, cap dels rumors són reals si tenim en compte el que ha passat per Cap d'Any.

Exactament, sembla que han acomiadat el 2021 per separat.

Olga Moreno i Antonio David, separats la nit de Cap d'Any

Persones de l'entorn del matrimoni, com Marta López o Carlos Alba, havien insinuat que la parella seguia junta o que feia pinta a reconciliació. No obstant, sembla que res més lluny de la realitat.

Rocío Flores, la filla gran d'Antonio David, no va voler confirmar si el seu pare i la seva madrastra van passar la Nit de Nadal junts. Però ara ja ho sabem: la van viure per separat, com s'ha explicat a El programa de AR .

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Antonio David Flores i Olga Moreno no han passat les festes nadalenques junts | GTRES
 

De la mateixa manera, ha estat en aquest espai de Telecinco on s'ha revelat que Cap d'Any tampoc no el van compartir. Segons s'ha desvelat, ella el va passar a Màlaga en companyia d'unes amigues. Per contra, ell ho va fer a Madrid amb un grup d'amics.

En aquest sentit, sobre el malagueny s'ha especificat: «És que a la capital té el seu advocat. Aquest, a més, és el seu amic íntim».

La separació d'Olga Moreno i Antonio David sembla confirmar-se

Després de conèixer-se la manera com l'excol·laborador i la seva encara dona van donar la benvinguda al 2022, Antonio Rossi ha volgut agafar la paraula. Rossi, que ha estat criticat aquests dies pels comentaris sobre l'exdona, ha dit: «Amb això queda clar que això d'acostament, de reconciliació o de deixar una porta oberta a un futur junts després de la crisi de parella no és així».

A això ha afegit: «Si hi hagués una intenció que això fos així haurien fet alguna cosa per passar la nit de Cap d'Any junts i en família».

En aquest punt, Marisa Martín Blázquez ha volgut prendre la paraula. Ho ha fet per dir: «A mi que Cap d'Any el passin per separat em crida menys l'atenció que el que la família no hagi estat junta la nit de Nadal. Em sembla que aquest sí que era un dia per haver estat tots junts, quan estan apel·lant que volen mantenir la unitat familiar encara que la parella s'hagi trencat».

Sandra Aladro, per la seva banda, ha manifestat: «És cert que totes les separacions que pretenen ser cordials són una transició llarga i difícil. Aquí el que va passar és que la revista Lecturas es va avançar a dir una notícia que ells no tenien previst donar. Però això no vol dir que perquè ja s'hagi desvelat, hagin d'anar corrents a signar els papers del divorci».

Antonio David i Olga Moreno, elegants, dins un cotxe.
El que ha passat per Nadal evidencia que el matrimoni segueix endavant amb la seva separació | GTRES
 

«Crec que ells han seguit els passos que tenen a la seva ment fer, però és més que clar que això no és d'ara, portaven gairebé un any. Per nosaltres ha estat impactant com a notícia, però per a aquesta família probablement s'estigui seguint el curs que ja estava marcat».

Sigui com sigui i encara que la reconciliació sembla que no és certa, caldrà esperar per sortir de dubtes. Només els seus protagonistes poden confirmar si és possible que els tornem a veure junts o si directament cadascú ha decidit prendre el seu rumb a la vida.