Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paula Echevarría i Chenoa amb cabell llarg i fosc, usant aretes i maquillatge, posant per a una foto.

Els dos motius pels quals Chenoa no pot trair a Paula Echevarría

Chenoa té raons per no revelar cap mena de dada de la vida privada de l'actriu Paula Echevarría

A l'univers de la faràndula espanyola, Chenoa i Paula Echevarría són dues figures que destaquen pel seu talent. Però també susciten molt d'interès per la seva vida personal.

Chenoa, coneguda per la seva participació en Operación Triunfo i actual jurat de Tu cara me suena, i Paula Echevarría, jurat a Got Talent, comparteixen a més treballar a la televisió. I hi ha alguna cosa més que les uneix. Hi ha dues raons per les quals la cantant no podria trair mai la confiança de l'actriu, revelant detalls privats de la seva vida.

Chenoa, usant un vestit sense tirants de color porpra, està asseguda a l'estudi de 'Tu cara me suena' amb llums de fons en tons morats; a la dreta, Paula Echevarría amb els cabells recollits en un monyo alt, vestida amb un top esportiu groc neó, es pren una selfie davant d'un mirall en un gimnàs.
Chenoa i Paula Echevarría tenen molt en comú | catalunyadiari.com, Atresmedia, Instagram, @pau_eche

La primera causa per la qual Chenoa no podria cometre traïció amb Paula Echevarría

El primer motiu que impedeix Chenoa trair Paula Echevarría és l'estreta amistat que té amb David Bustamante, exmarit de la intèrpret i pare de la seva filla Daniella.

La mallorquina i el càntabre comparteixen una llarga història, que es remunta als seus dies a OT, on tots dos van començar les seves carreres musicals i van forjar una relació duradora. Aquesta relació ha perdurat al llarg dels anys, com ho demostra que ella el va convidar al casament. És més, la connexió i el bon rotllo que mantenen es pot veure cada divendres a Tu cara me suena, on ell és concursant.

Chenoa té una altra raó per no parlar de la vida privada de Paula Echevarría

El segon motiu pel qual Chenoa no trairia Paula és l'afecte que sent per aquesta. Gràcies al casament de David amb l'actriu, es van conèixer, van caure molt bé i van acabar forjant una relació d'afecte i camaraderia. I aquest vincle s'ha reflectit en múltiples interaccions a xarxes socials, on totes dues s'han intercanviat missatges d'afecte i suport.

Per exemple, Echevarría ha arribat a elogiar públicament la cantant diverses vegades. Com quan en una de les seves publicacions a Instagram li va dir: “Canyona Laury!”, en referència a una foto amb biquini que aquella havia compartit.

Chenoa i Paula Echevarría posant en diferents entorns, Chenoa amb un vestit rosa i arracades de raigs, i Paula amb un micròfon d'
Chenoa ha aconseguit forjar una bonica relació amb Paula Echevarría | catalunyadiari.com, Atresmedia, Europa Press

Aquest és el respecte que Chenoa té a la Paula, que ni tan sols va voler parlar públicament sobre la seva ruptura amb Bustamante. En un món on detalls personals es converteixen en titulars, l'ex de Bisbal ha mostrat discreció, amb confidencialitat i lleialtat al seu amic i a la seva exdona. Aquest comportament ha consolidat la seva reputació com una persona respectuosa i en què sempre es pot confiar.

La relació entre totes dues n'és un exemple. Sí, de com les connexions genuïnes i basades en el respecte mutu poden prosperar fins i tot al món de l'espectacle.