Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actriu catalana Mariona Ribas

El drama desconegut de la famosa actriu de TV3, Mariona Ribas

La catalana va saltar a la fama per interpretar a la Marta a 'El cor de la ciutat'

Mariona Ribas, actriu catalana, va visitar fa unes setmanes la cadena que l'ha vist créixer, TV3. L'actriu va reaparèixer al programa 'Planta Baixa' presentat per la periodista Agnès Marquès, per parlar de quina és la seva situació actual després de saltar a la fama ara fa 20 anys amb la sèrie de gran èxit 'El cor de la ciutat'.

Li havíem perdut la pista a l'actriu catalana, però en veure-la a l'emissió de les tardes ben segur que a milers de persones se'ls va desbloquejar un record. 'El cor de la ciutat' va ser una sèrie sense precedents. Un document audiovisual que forma part de la història de la televisió catalana i, fins i tot, de la història de Catalunya.

Mariona Ribas va saltar a la fama amb només 15 anys per interpretar a la Marta, la xicota d'en David Peris, interpretat pel famosíssim actor català Quim Gutiérrez. D'aquesta manera, va formar part durant molts anys de l'elenc de la sèrie i tots els espectadors vam ser testimoni d'aquesta història d'amor en la ficció.

La Marta i el David a 'El cor de la ciutat'
La Marta i el David a 'El cor de la ciutat'. | TV3

Ara estudia psicologia

Mariona Ribas, ha treballat en diversos projectes audiovisuals com per exemple 'El Internado' d'Antena 3. Però en un moment de la seva trajectòria professional, en la qual no trobava feina en el sector de la interpretació, un món molt complicat a vegades, va decidir iniciar el grau de psicologia.

«Tenia per davant una parada professional. La meva representant em va dir: 'ara mateix les coses no pinten gaire bé'. I jo soc una persona molt inquieta i la veritat és que sempre m'havia agradat estudiar», explicava Ribas. I és que, com hem sentit milers de vegades, mai és tard per fer-ho. 

«M'han rebutjat en un càsting pel físic»

Agnès Marquès preguntava a l'actriu si alguna vegada l'havien jutjat en algun càsting per la seva condició física i la resposta d'aquesta va ser afirmativa. «Se'm va descartar perquè segons els criteris de les persones de selecció per aquell personatge, jo no encaixava. Per no dir directament que trobaven que estava massa grassa».

El més sorprenent de tot plegat és que, tal com va relatar Mariona Ribas, li van dir que la prova, interpretativament parlant, havia estat excel·lent i a més, no es tractava d'un personatge el qual requerís tenir unes característiques físiques concretes. Fet que evidencia, que no li van donar la feina per no complir uns cànons de bellesa específics.

En últim lloc, Ribas va revelar que estava passant per un moment personal complicat i va decidir aprimar-se per tornar-se a presentar a la prova, però, finalment, va ser rebutjada de nou i no va ser la persona seleccionada per interpretar aquell personatge.  

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp