Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concha Velasco amb mirada intensa

La família de Concha Velasco confirma els pitjors presagis

Concha Velasco presenta un estat de salut força delicat

Concha Velasco en té a molta gent pendent. El seu estat de salut no és el millor i això ha fet que hagi augmentat la preocupació dels seus familiars i amics. Les darreres notícies que aporten aquests no són del tot positives.

L'artista ja te 83 anys i presenta les carències típiques de l'edat. Sempre s'ha mostrat com una persona molt activa. De fet, fins fa una mica més d'un any feia una vida d'allò més normal.

Concha va baixar dels escenaris el 2021. Arran de la pandèmia va estar un temps inactiva, cosa que en certa mesura li va minvar la seva mobilitat. Això va ser una cosa que hi va influir molt i en els seus fills perquè prenguessin una decisió sobre això.

Van creure convenient que el millor seria portar-la a viure a una residència, on rebés les cures que necessitava. Està ingressada al centre de gent gran Orpea Punta Galea a Las Rozas. Allí disposa de moltes zones verdes i de la tranquil·litat que tant necessita.

És habitual que els seus dos fills acudeixin amb regularitat a visitar-la. En un primer moment l'havien acollit a casa seva. Però els compromisos professionals de tots dos els impedia de prestar-li l'atenció que tant demanava.

Foto de Concha Velasco.
Concha Velasco resideix des de fa mesos en una residència | Europa Press
Concha Velasco resideix des de fa mesos en una residència | Europa Press

Això provocava que la val·lisoletana estigués molt de temps sola i suposava tot un perill per a ella davant la mobilitat tan reduïda que presentava. Abans de ser una nosa, va pensar que seria adequat anar-se'n a una residència especialitzada. Es troba molt còmoda, encara que com és lògic també troba a faltar casa seva i els records que hi té.

Durant els darrers temps el deteriorament ha estat evident. Tot va molt més ràpid del que haurien pensat.

Concha Velasco rep una gran atenció per part dels seus metges de sempre, recull OkDiario. Tot i això, el contratemps de salut que l'ha afectat també li ha minvat la mobilitat. Cada cop compta amb més problemes per desplaçar-se.

Requereix pràcticament l'ajuda d'una persona a tota hora per evitar una possible caiguda o contratemps. Sempre ha fet tot el possible per mantenir-se activa, però l'edat també està jugant una mala passada. En qualsevol cas, mentalment es troba perfectament, indica el digital esmentat.

Continua mostrant molta lucidesa. És una cosa que va quedar palesa fins a l'últim dia que va pujar a les taules d'un teatre. Roman molt pendent de tota l'actualitat i es comunica amb la seva família sense cap mena de problema.

Foto de Concha Velasco.

Als 83 anys, la reconeguda actriu segueix entestada a donar molta guerra. De moment s'ha vist afectada per alguns sots de salut, però ja s'ha recuperat de mica en mica.

Concha Velasco està delicada

Concha Velasco va rebre fa uns dies la visita d'alguns amics. Entre ells hi havia José Sacristán. A la sortida de la residència admetia que «està fluixeta, està delicada, però, com sempre, 'la chica yeyé'».

Explicava que « no hi ha qui pugui amb ella; està fluixeta, però està bé, està bé«». Es mostrava molt sincer i directe amb les paraules. Contava que continua mostrant «una lucidesa bàrbara i segueix recordant i estant».

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Els fills estan molt pendents de Concha Velasco | Europa Press

El veterà actor no volia parlar més del compte, però va revelar que no estava al seu millor moment. Es tractava d'una versió menys correcta que la que havia donat fins ara el seu fill Manuel. Sempre es limitava a dir que es trobava «bé».

Concha Velasco va haver de limitar força les visites a causa de l'empitjorament del mes d'octubre passat. En qualsevol cas, ella desitja que la vagin a veure i com més gent millor.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp