María Patiño

L'home que controla a María Patiño i no li deixa dir el que pensa

La ficada de pota de 'Sálvame'; que ha deixat en molt mal lloc María Patiño

Novament Maria Patiño és la protagonista d'una nova polèmica. La gallega, acostumada a fer que parlar, no s'imaginava que l'error que va cometre acabés sent el més comentat en xarxes socials.

Se sap ben bé que la presentadora és una de les periodistes més ben valorades de Telecinco. Així mateix, és tota una experta en el món del cor, per això, la major part del temps compta amb informació rellevant sobre algun rostre conegut del nostre país.

Justament, fa uns dies, María Patiño assegurava tenir nous detalls sobre la nit de passió que van tenir Jorge Pérez i Alba Carrillo. Tot i això, en el moment de comunicar el que havia descobert, María Patiño va ser enxampada in fraganti mentint sobre el tema, cosa que, per descomptat, no va passar desapercebut pels teleespectadors.

Primer pla de Maria Patiño
El terrible error que ha comès María Patiño | GTRES

La greu equivocació de María Patiño

Recentment, María Patiño ha generat força controvèrsia per una veritable raó. Tot va començar quan l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez debatia, una vegada més, un dels escàndols del moment.

Així és, ens estem referint al coqueteig entre Jorge Pérez i Alba Carrillo, que encara continua fent parlar com el primer dia. La veritat és que, avui dia, van sortint a la llum nous detalls sobre el que realment va passar aquella nit entre els protagonistes d'aquesta història.

Com no podia ser altrament, Sálvame continua comentant al detall aquesta polèmica. Va ser en un moment donat quan María Patiño va assegurar tenir nova informació sobre això.

« Ahir, els meus ulls van veure... com gent d'aquest mitjà... del periodisme... de la crònica social... es desplaçaven, es desplaçava... i fins aquí puc llegir«», va ser l'únic que va dir. Això sí, el que semblava ser un discurs del més normal, la veritat és que no ho va ser.

I és que molt aviat els teleespectadors del format de les tardes es van adonar que alguna cosa no estava bé. Tantes pauses notables i aquest to constantment dubitatiu van ser els dos factors que van fer saltar totes les alarmes.

Arran d'això, un usuari de Twitter va confessar el que havia passat realment amb María Patiño. «Pillada de María Patiño quan donava una informació sobre Jorge Pérez, en què ella deia haver vist alguna cosa sobre ell... Escolteu bé el vídeo, no té pèrdua» començava dient.

Primer pla de María Patiño plorant
María Patiño ha estat acusada a xarxes socials | Telecinco

«Ella deia haver-ho vist i resulta que Valldeperas ho deia tot, i quan dic tot és tot, ja no es tallen ni un pèl», deia el missatge en qüestió. És a dir, tal com va assegurar aquest individu, María Patiño va ser enxampada repetint les mateixes paraules que David Valldeperas li estava dient pel pinganillo.

Per descomptat, una situació que ha generat força polèmica i que ha deixat en molt mal lloc tant Sálvame com María Patiño.

Crítiques cap a María Patiño

Com es podia arribar a esperar, després d'aquesta revelació, molts altres usuaris de Twitter van començar a criticar amb duresa el programa. D'entre tots els comentaris que li van dedicar a l'espai van destacar els que els acusaven de ser unes «marionetes».

Però, sens dubte, n'hi va haver un en concret que segurament li hagi dolgut a la mateixa María Patiño. «Després de Sálvame, ningú confiarà en María Patiño com a periodista», era el missatge en qüestió.

De moment, ni Maria Patiño ni David Valldeperas s'han pronunciat sobre això, però tot apunta que prefereixen continuar guardant silenci perquè aquesta controvèrsia es quedi en l'oblit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp