Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores descobreix que l'herència de la seva mare ha desaparegut

Rocío Flores està molt preocupada pel que pugui passar a partir d'ara

Rocío Flores s'acaba d'assabentar d'una dada preocupant sobre la seva mare. I és que tot apunta que la influencer no veurà ni un cèntim de l'herència de Rocío Carrasco.

En els darrers dies, aquesta mediàtica família ha estat més d'actualitat que mai. Després del sonat aniversari de David Flores, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò d'una inesperada notícia sobre els fronts legals que actualment té oberts Rocío Carrasco.

A finals de novembre, Rocío Flores es va assabentar per fi de la decisió que el Tribunal Suprem havia pres en relació amb la demanda que la seva mare va interposar contra Olga Moreno i l'entitat RBA Revistas SL. a l'any 2018.

Rocío Flores
Rocío Flores s'assabenta de la sentència del Tribunal Suprem | GTRES

En aquell moment, la guanyadora de Supervivientes 2021 va concedir una entrevista per a una important capçalera del cor on va parlar de la relació que, suposadament, havia mantingut Rociíto amb els seus dos fills.

Després d'una llarga espera, la sala civil del Tribunal Suprem ja s'hi ha pronunciat. Rocío Flores es va emportar una gran sorpresa en assabentar-se que la Justícia li ha donat la raó a l'actual parella d'Agustín Etienne.

I és que aquest organisme considera que no hi ha cap delicte, ja que «en haver participat en programes de crònica de societat, la seva vida s'ha de qualificar d'interès general». I apunta que «preval la llibertat d'expressió/informació si es tracta de personatges amb projecció pública».

Rocío Carrasco i Olga Moreno
La mare de Rocío Flores no està disposada a llençar la tovallola contra Olga | Trendings

A més, el jutge també ha volgut matisar que « qui voluntàriament es presta a participar en aquest gènere televisiu, generant polèmica per aconseguir la seva aparició en programes successius, no pot pretendre que es protegeixi el seu honor davant d'expressions objectives».

Ara, i gràcies a l'últim moviment que Carrasco ha iniciat, la seva filla Rocío Flores s'ha pogut assabentar del que ha passat veritablement amb el patrimoni de la seva mare.

Rocío Flores està convençuda que no heretarà

Rocío Flores s'ha quedat de pedra en descobrir que, molt possiblement, l'herència de la mare hagi desaparegut del mapa.

I és que, després de sortir a la llum el nou procés legal que Rociíto ha iniciat contra Olga, tots es pregunten com pensa fer front a les costes judicials si torna a perdre davant de la Justícia.

Després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem, la mare de Rocío Flores no pensa donar-se per vençuda i ha tornat a presentar, després de dues sentències desfavorables, un nou recurs d'apel·lació.

D'aquesta manera, les dues exdones d'Antonio David Flores es tornaran a veure les cares el 26 de gener al jutjat per conèixer l'últim error d'aquest organisme.

Però, encara que es tracta d'una nova oportunitat perquè la televisiva aconsegueixi vèncer el seu rival mediàtic, la veritat és que, si torna a perdre, les conseqüències podria ser fatals per a la mare de Rocío Flores.

I és que si la Justícia torna a donar la raó a l'empresària, el cas es tancaria de manera definitiva i l'hereva universal de 'la més gran' hauria de fer front a totes les coses judicials, que ja superen els 50.000 euros.

Foto de Rocío Carrasco plorant.
Si Rocío Carrasco torna a perdre, haurà de pagar tots els costos| Telecinco

En relació amb com faria front Rociíto a aquesta numerosa despesa, han sorgit diversos rumors que apunta que, les últimes setmanes, la dona de Fidel Albiac s'hauria desfet de tot el patrimoni.

Segons s'explica, la mare de Rocío Flores hauria posat tot a nom del seu marit, amb la intenció que ningú li pugui treure res després de les possibles i futures derrotes judicials.

Tot i això, en el cas de sortir victoriosa, Olga Moreno podria aconseguir el que li correspon, reclamant que les despeses siguin pagades directament per Fidel Albiac.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp