El desconegut drama d'Arévalo amb la seva filla malalta

L'humorista ha tingut una vida molt complicada

L'humorista Arévalo ha tingut una vida molt difícil
La filla d'Arévalo està molt malalta | Instagram

La vida de Francisco Arévalo, més conegut com a Arévalo, no ha estat gens fàcil com ell mateix va revelar a Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya': «He tingut moltes tristeses. He superat la mort de dos fills (un fill al mes de néixer i l'altre als 26 anys) estic superant la mort de la meva dona i sobretot d'aquests anys que ha estat malalta», confessava.

La seva filla pateix càncer

Ara un nou revés ha arribat a la seva vida després de saber-se que la seva filla Núria pateix càncer. El mateix humorista així ho confirmava en el seu compte d'Instagram: «La meva filla Núria, el meu tresor, acaba d'arribar de la seva sessió de quimioteràpia, com sempre somrient i em diu 'pare, envia un petó a tot Espanya de la meva part. Digues que són uns valents i els estimo molt», escrivia als seus seguidors.

La seva filla suposa per a Arévalo una gran companyia després de la pèrdua de la seva dona i els seus altres dos fills. A més de la malaltia amb què Núria acaba de començar la seva lluita, la jove pateix la síndrome de Williams, una malaltia mental i cardiovascular que li dificulta la seva vida normal.

Malgrat tot, la filla d'Arévalo no perd el somriure i l'humorista assegura que la seva «princesa no pot ser més bona». Des del missatge publicat a les xarxes socials, pare i filla traslladen als seus seguidors el profund afecte que senten pels seus fans que no han dubtat a enviar missatges d'ànim en aquesta nova batalla.


Comentaris

envia el comentari