El drama silenciós de María Palacios, la dona d'Alessandro Lequio

Tenia una relació especial amb Álex Lequio i eren grans amics

Maria Palaus at photocall for 50 anniversary of Cheska in Madrid on Thursday, 05 March 2020.
María Palacios es troba molt afectada per la mort d'Álex Lequio | Espanya Diari

María Palacios, dona d'Alessandro Lequio, està destrossada després de la mort del jove Álex Lequio. El dolor per la mort del fill del seu marit, no només s'està vivint a Barcelona, sinó que a Madrid, on es troba Maria, també estan passant uns dies molt durs.

Freqüents visites a Álex quan estava hospitalitzat a Madrid

Després de molts anys de relació amb el seu pare, María Palacios i el jove Álex tenien una relació més que bona i els dos eren grans amics. Els mesos que el fill d'Alessandro Lequio va estar ingressat en un hospital de Madrid, María Palacios solia anar amb freqüència a visitar-lo i mostrar-li tot el seu suport.

Però tot va canviar quan Álex es va traslladar a Barcelona per seguir amb el seu tractament. La crisi sanitària en la qual es troba el país, amb la impossibilitat de viatjar, van provocar que María Palacios es quedés a Madrid, amb la seva filla Ginebra i no pugués acudir a veure a el fill del seu marit en els seus últims mesos de vida.

Alessandro Lequio i Álex Lequio en una fotografia publicada en el seu compte d'Instagram
María Palacios ha estat sempre en contacte amb el seu marit Alessandro per conèixer l'estat d'Álex Lequio | Instagram

Un gran suport per a Alessandro Lequio

Tot i no haver estat físicament a Barcelona, això no vol dir que María Palacios no hagi estat en contacte amb el jove i Alessandro, que residia a Barcelona des de feia unes setmanes per acompanyar el seu fill el màxim de temps possible. Separada del seu marit per 500 quilòmetres, tenia informació cada dia de l'estat de salut del fill de la seva parella en tot moment, i ha estat un gran suport per a Alessandro.

La dura notícia de la mort d'Álex Lequio ha enfonsat María Palacios, que ha sentit profundament la pèrdua del jove. En aquests complicats moments, la dona d'Alessandro Lequio es recolza en les trucades dels seus amics i familiars per anar superant a poc a poc tot el dolor que l'envaeix.


Comentaris

envia el comentari