Albert Solà, suposat fill de Joan Carles I

Posen en dubte la causa de la mort d'Albert Solà, el 'fill' del rei emèrit

Albert Solà moria de manera sobtada abans d'aparèixer a un programa per explicar la seva història

Diumenge passat ens vam despertar amb la tràgica mort del fill il·legítim del Rei Joan Carles, Albert Solà, als 66 anys. Solà es disposava a explicar la veritat a la televisió dissabte a la nit, va morir aquell mateix dia, just hores abans d'aparèixer al programa de Toñi Moreno¿Quién es mi padre?.

Fa molts anys que Albert Solà intentava reclamar l'atenció del rei emèrit i assegurava que disposava d'un informe que confirmava que el seu ADN era pràcticament idèntic al del monarca. No obstant això, la seva sobtada mort just el dia que havia d'explicar dades inèdites sobre el rei Joan Carles deixa molts dubtes.

Foto d'Albert Solà a 'Viva la vida'
Kiko Matamoros sap que Albert Solà 'feia nosa' explicant la seva història | Europa Press

Així ho ha manifestat el seu amic Kiko Matamoros, que va representar Albert Solà fa anys per ajudar-lo a explicar la seva història. Matamoros sap la influència que tenen grans figures com el monarca, i també sap que el seu amic, Albert Solà, molestava més del compte amb la seva història.

Albert Solà, el presumpte fill del rei Joan Carles que volia explicar tota la veritat

De fet, Kiko explica que «fa uns anys el vaig tancar per a un programa de televisió, però al final no ens van deixar venir. El devien pressionar perquè no comparegués», ha explicat.

Potser per episodis com aquest, a Kiko li semblen molt estranyes les circumstàncies de la mort del seu amic, i creu que és massa casualitat que morís 24 hores abans d'aparèixer a la televisió. Concretament, Kiko ha afirmat que «hi ha mètodes d'assassinat que no els detectes», referint-se al seu amic, el fill il·legítim del rei.

Albert Solà tenia 66 anys i, aparentment, estava sa. Per aquest motiu, el jutjat de Primera Instància de la Bisbal d'Empordà està investigant els fets i ja ha sol·licitat dur a terme l'autòpsia. La seva història és molt rocambolesca, però ell assegura ser fill de Joan Carles, i ho corrobora amb un informe realitzat pel propi CNI. S'hi detalla que hi ha unes coincidències genètiques del 99,9% entre l'emèrit i Solà.

Primer pla del rei Joan Carles
El rei Joan Carles mai no va reconèixer Albert Solà | GTRES

Tot i això, mai ha estat reconegut per part de Joan Carles ni de la llei, que li va rebutjar la demanda de paternitat el 2015. Ara, després de la seva mort, queden molts dubtes per resoldre, i el seu amic, Kiko Matamoros ja ha posat en dubte les circumstàncies.