Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logo de 'Master Chef Celebrity'

Les dues primeres promeses que van revolucionar el primer dia de 'Master Chef Celebrity'

El primer programa de 'Master Chef Celebrity' ha generat molts moments inoblidables

'Master Chef Celebrity' ja està en marxa. Després del primer programa, marcat per la tensió i els nervis, dos aspirants s'han posicionat com a clars favorits per a emportar-se el premi.

Tots els començaments al format culinari de la cadena pública són molt complicats. Els concursants triguen a captar el ritme i la dinàmica, i les exigències del jurat fan que encara es posin més nerviosos.

Aquesta setmana ha començat la sisena edició de famosos, que es presenta com una de les millors que s'han fet fina ara, ja que compta amb un elenc que tot reality voldria. Mostra una gran varietat de perfils que atorga versatilitat i representació de tots els àmbits.

Moltes d'aquestes cares són conegudes per ser presents als mitjans o les xarxes socials. A més, les expectatives amb cada un d'ells fan que les ganes de veure com evoluciona el concurs vagin en augment.

La primera gala ha deixat grans moments que quedaran gravats a la ment dels seguidors d'aquest format. Des de les llàgrimes de David Bustamante fins a les estridències de Samantha Hudson. Tot el que s'ha viscut entre els fogons ha fet que rebi molt bons comentaris per part de la crítica.

És molt habitual que durant els primers programes sobresurtin alguns rostres, però aquesta vegada el públic i el jurat ho tenen clar des del principi.

Els dos aspirants de 'Master Chef Celebrity' que s'han posicionat al capdavant

Els setze aspirants van començar l'aventura a les cuines amb molt d'entusiasme i il·lusió. Tot i així, els nervis es podien palpar en molts d'ells que asseguraven que no tenien experiència a la cuina.

La novetat que presenta aquesta edició és el caràcter extrem que pretenen oferir el jurat. Al discurs de benvinguda, van assegurar que aquesta serà la més complicada a la qual s'hagin enfrontat mai els famosos.

Aquestes paraules van fer que molts dels presents es posessin a tremolar i fessin broma amb abandonar el concurs en aquell mateix instant. No obstat això, tots van escoltar el que els van dir els presentadors i de seguida es van posar mans a l'obra.

De tots els concursants, n'hi va haver dos que van sobresortir notablement i als quals Jordi Cruz va titllar, com és habitual en ell, de 'cavallets guanyadors'. Això va sorprendre molt l'audiència, ja que es pensava que una de les dues persones assenyalades seria la primera expulsada.

Els dos aspirants que van revolucionar les cuines van ser Julian Iantzi i, per a sorpresa de molts, Terelu Campos. Tots dos van dur a terme totes les proves correctament i van aconseguir alçar-se amb les millors valoracions de la nit.

De fet, la col·laboradora de Telecinco va rebre molt bones crítiques per les mandonguilles de rap que va fer a la primera prova, mentre que ell es va alçar com a guanyador de la prova amb un lluç amb salsa verda que no va rebre cap mala crítica.

Durant la prova d'exteriors tots dos van destacar, però ella va acabar sucumbint al fracàs quan, juntament amb el seu equip, va perdre la prova. Com és habitual, l'equip perdedor se sotmet a la prova d'eliminació que determina l'aspirant que abandona les cuines.

Terelu es va mostrar molt nerviosa, ja que assegurava que no se'n volia marxar del concurs després d'haver rebut tan bones crítiques. Després de la tensió pròpia d'aquest repte, la tertuliana es va tornar a guanyar el favor del jurat quan va presentar uns espàrrecs perfectes i ajustats a la demanda de la prova.

Després del veredicte final, va aconseguir salvar-se i quedar-se una setmana més al concurs. Al confessionari va assegurar que estava encantada de continuar i que seguiria en la mateixa línia per a sorprendre tothom.

Sens dubte, tan Terelu com Julian apunten maneres de convertir-se en grans concursants, però hem de ser previnguts. Moltes vegades ha passat que els concursants que semblava que guanyarien acaben sent expulsats.

Haurem de veure l'evolució de tots els participants i si aquests 'cavallets guanyadors' són capaços de mantenir el títol.