Dulceida durant el seu viatge a Filipines

Dulceida i la seva dona pateixen un accident mentre estan de vacances

La influencer ha ensenyat fotografies de com ha quedat el seu genoll després de la caigudaa influencer

Una de les parelles que desperten més interès en xarxes és la formada per la influencer Dulceida i la seva dona, l'Alba. El jove matrimoni es troba gaudint d'unes vacances a les Filipines, concretament a la zona del Niu. Fins al moment tot era felicitat, com han mostrat en els seus respectius comptes d'Instagram, però ara ha passat una cosa que l'ha enterbolit: han tingut un accident.

En concret,  han patit un accident de moto en relliscar per un camí de terra pel qual circulaven.  Afortunadament tot ha quedat en un ensurt i les ferides que han patit han estat realment lleus. A través de les stories d'Instagram és com Dulceida i Alba han explicat als seus seguidors el contratemps sofert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi foto favorita

Una publicación compartida por Aida Domenech (@dulceida) el

Com ha quedat el seu genoll després de la caiguda

Així, la influencer ha ensenyat fotografies de com ha quedat el seu genoll després de la caiguda i ha dit: «Aquest és el meu genoll. M'acabo de posar aigua oxigenada i pica». Això sí, ha volgut tranquil·litzar els seus fans: «Ha estat un ensurt, una ximpleria». Alba també ha donat la seva versió dels fets en xarxes i ha relatat com va transcórrer tot: «Ens hem despertat, hem agafat unes motos i estava sent tot meravellós. Ha estat un camí súper bonic, hem vist mil coses. Tot d'una, vam arribar a una platja paradisíaca i em començo a trobar una mica malament. Això m'ha passat de seguida després de pegar-me l'hòstia amb la moto. Ara estic molt bé a l'hotel».

Tot i aquest contratemps, Dulceida i la seva dona segueixen gaudint de les seves vacances a les Filipines i compartint fotografies espectaculars amb els seus seguidors, deixant patent la bella història d'amor que viuen.

També et poden interessar...