Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
TV3

Insulten i amenacen TV3 pel que va fer aquest dimarts en directe

No ha agradat la forma de tractar el partit de Copa del Rei entre el Barça i l'Eivissa

Polèmica amb la forma d'Esports 3 d'informar sobre el partit de setzens de final de la Copa del Rei que es disputarà entre el Barça i l'Eivissa. Va ser al programa 'Esport Club' que s'emet a les 4 de la tarda,  qui va enfocar el partit amb el típic tòpic de les Illes Balears, la festa.

Durant el programa, Francesc Soria anunciava «anem a la discoteca?» i al plató s'encenien unes llums de neó que feien pampallugues. De mentre, a la pantalla es mostrava una fotografia de l'escut del Barça i al costat la icona de Pachá de dues cireres mentre els periodistes reien i feien broma.

No ha sentat bé al club balear

Unes imatges que han arribat fins a les Illes Balears i que no agradaven massa al president del club, Amadeo Salvo, qui a través del seu compte de Twitter publicava un comentari dur. «Hi ha més beneits que finestres @esportclub i vosaltres esteu entre els primers. Despropòsit de televisió @tv3cat finançada amb diners públics. Per associar l'@ibizaud amb una discoteca almenys s'ha de tenir gràcia. Ens veiem a Can Misses i us ho diré a la cara, fenòmens».

Més tard, en declaracions al programa 'El Partidazo' de COPE. Salvo va explicar que «m'he enfadat una mica. Si és un programa d'humor, que posin a l'altre costat una botifarra o la cara de Puigdemont. És una falta de respecte a un club modest. Som un club seriós, no som un club de discoteca. No té sentit posar una marca comercial en una televisió pública. M'ha semblat molt malament».

També et pot interessar...