Gema Serrano va acudir a 'Sálvame'

Edmundo Arrocet ha enviat missatges «picants» a Gema Serrano

L'estilista ha ensenyat a 'Sálvame' alguns dels missatges rebuts per part de l'actual parella de Maria Teresa Campos

A Edmundo Arrocet se li acumula la feina. En les darreres setmanes la parella de Maria Teresa Campos s'està veient envoltat de rumors i polèmiques que no paren d'aparèixer de sota les pedres.

Després d'estar dos mesos a Xile i de desmentir que hagi estat indifel a la Campos, Arrocet haurà de respondre ara a les acusacions que ha estat la seva estilista, Gema Serrano. Aquesta ha visitat el plató de 'Sálvame' per explicar que, malgrat la seva negativa, Arrocet li ha enviat en diverses ocasions missatges apujats de to que donarien a entendre que vol mantenir, com a mínim, una aventura amb ella.

Uns missatges que, segons Kiko Hernández, són «picants»

El col·laborador del programa, Kiko Hernández, va pogut llegir els missatges i ha confessat que són «picants», ja que contenen frases que diuen que troba a faltar els seus petons. Tanmateix, li enviava cançons a altes hores de la matinada i, fins i tot, li feia arribar missatges en els descansos del programa '¡Qué tiempo tan feliz!', presentant per la mateixa Campos.

Gema Serrano sortint del pis de solter d'Edmundo | Informalia

 

Davant aquesta situació, Serrano va assegurar que no han arribat mai a intimar, tot i que considera que ell hauria estat encantat de fer-ho. A més a més, l'estilista va deixar caure que: «Si m'està escrivint a mi i m'està ficant aquestes coses, entenc que no solament amb mi, pot tenir altres coses per allà, que ho busquin». Finalment, Serrano va dir que Arrocet també li ha dit t'estimo, ara bé, ara falta saber amb quin significat li ha dit i què en pensa l'actual parella de la periodista de tots aquests rumors que, sens dubte, posen en perill la seva relació.

També et poden interessar...