Primer pla de Verónica Forqué

Una de les últimes persones que va parlar amb Verónica Forqué, company de 'Masterchef'

Un dels famosos que va participar amb Verónica Forqué a 'Masterchef' ha explicat l'última conversa que va mantenir amb ella

La inesperada mort de Verónica Forqué, a 66 anys, s'ha conegut fa unes hores. L'actriu tot just acabava de participar a 'Masterchef' i ningú es podia imaginar aquest tràgic succés. 

Els seus companys i els espectadors del programa estan tan molt commocionats. En especial, un d'ells ha manifestat que el cap de setmana passat va mantenir una conversa amb ella. Es tracta d'Eduardo Navarrete.

Foto de tots els concursants de 'MasterChef Celebrity 6'
Els companys de Verónica Forqué a 'Masterchef Celebrity' estan molt tristos per la seva mort. | RTVE

Eduardo Navarrete, company a 'Masterchef', va ser un dels últims amics a parlar amb Verónica Forqué

Els cos sense vida de l'actriu ha estat trobat a casa seva, a Madrid, avui al migdia. Fins ara, no s'ha donat més informació clara sobre la causa de la mort, encara que tot sembla que ha estat un suïcidi. 

Sigui com sigui, Verónica ha dit adeu per sempre i la tristesa ha impregnat el nostre país. Eduardo Navarrete s'ha mostrat especialment tocat i ha explicat a RTVE: «No m'ho puc creure, el dissabte li vaig enviar un missatge per quedar per dinar».

«Em va contestar ahir, diumenge, a les 13:15 hores, dient que no estava en el seu millor moment. I que ja quedaríem quan estigués més animada. Estic en xoc».

A Instagram també ha publicat unes imatges amb ella al concurs de cuina amb les paraules següents: «I pensar que ahir estava parlant amb tu. Però, per què? Adeu amiga, t'estimo».

«Una gran d'aquest país gràcies per aportar tant al cinema i a la cultura popular. Sempre en el record de tots, per la teva carrera i trajectòria i més al meu cor per tots aquells moments que hem passat junts tan íntims. T'estimo i t'admiraré sempre».

Verónica Forqué durant un photocall a Madrid.
Verónica Forqué sempre es va mostrar molt enèrgica a 'Master Chef'. | GTRES
El dissenyador, que precisament va presentar fa uns dies una col·lecció amb Verònica com a model, ha conclòs el seu missatge amb afecte i emoció. «Gràcies per haver-me regalat els teus darrers moments. Ploro de dolor».

Els participants de 'Masterchef Celebrity', tristos per la mort de Verónica Forqué

Altres companys del concurs també han mostrat la seva tristesa per la pèrdua de l'actriu. Així, Carmina Barrios, amb qui va tenir una divertida relació, ha compartit a xarxes una imatge de les dues juntes amb un missatge emotiu.

«Se'n va una gran actriu, però com a amiga i companya encara era més gran. Tinc una pena enorme. Descansa en pau, la meva estimada Gertrudis».

David Bustamante, per la seva banda, ha penjat a Instagram una imatge somrient de Verónica amb aquestes paraules: «Avui és molt mal dia, petitona meva. Va ser un plaer compartir, conviure i aprendre al teu costat. Et trobaré a faltar molt».

Juanma Castaño, un dels guanyadors de l'edició, també s'ha mostrat molt tocat. Amb diverses fotografies amb l'actriu, ha escrit: «Estem trencats. Una de les persones més boniques i especials que he conegut a la meva vida».

«Gràcies, Vero perquè em vas fer riure, cridar, reflexionar i gairebé plorar. En aquest moment tan difícil, una abraçada a la família i amics més propers. Diem adeu a una actriu increïble, un personatge irrepetible, La Forqué, no n'hi haurà cap d'igual».

El jurat de 'Masterchef' també se suma al dolor

Els membres del jurat del programa també s'han unit a l'onada de missatges. Pepe Rodríguez, qui va tenir més relació amb l'actriu, ha escrit a les xarxes: «Que trist que em deixes!».

«Em quedo amb la teva senzillesa, amb la teva amabilitat, amb la teva dolçor, amb la teva professionalitat, amb el teu afecte. Quina sort haver-te conegut i gaudit! T'espero a la Plaza de las Cadenas. T'estimo».

Jordi Cruz, al seu torn, s'ha mostrat «desolat». «M'hauria encantat parlar amb tu ahir, donar-te les gràcies per ser com ets, una enorme professional i una persona increïble. Gràcies per tot, amiga, molt orgullós d'haver estat el teu jutge, el teu cap i el teu admirador sempre».

Jordi Cruz
Jordi Cruz també ha compartit el seu dolor a les xarxes després de conèixer la mort de Verónica Forqué. | GTRES

Samantha Vallejo-Nájera també ha mostrat el seu condol. «Se n'ha anat el meu amor, el més genial que he conegut. La meva ídola, amiga, la meva Vero. La teva Sammychef sempre estarà molt orgullosa de tu».

Molta gent ha quedat commocionada, avui, per la mort de Verónica Forqué, entre ells companys del món del cinema i la televisió.