Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'actriu Verónica Forqué

L'últim estat de WhatsApp de Verónica Forqué que deixa en xoc Espanya

Revelen l'estat de Whatsapp que tenia Verónica Forqué al mòbil abans de morir

Verónica Forqué ha mort aquest dilluns 13 de desembre al matí al seu domicili de Madrid. L'actriu, de 66 anys, ha posat fi a la seva vida, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional a la 'Cadena SER' i 'El País'. Agents de la Policia Nacional van anar a casa seva després que una persona truqués al 112 per denunciar un intent de suïcidi al número 7 del carrer Víctor de la Serna de Madrid. La trucada s'ha fet a les 12.49 d'aquest matí.

Verónica Forqué s'ha tret la vida al seu domicili, segons fonts policials

Diverses unitats del 112 s'han traslladat a l'habitatge de l'actriu i n'han confirmat la mort. Ha estat sobtada i un cop per a la seva família, però també per als companys d'interpretació, que avui estan trencats de dolor.

Verónica Forqué durant un photocall a Madrid.
Verónica Forqué ha mort al seu pis de Madrid | GTRES

L'actriu havia aparegut els últims mesos a 'Masterchef Celebrity 6', programa que va acabar deixant perquè se sentia derrotada físicament i també mental. El jurat del talent culinari de TVE va assegurar que desitjava que Forqué tornés aviat al programa, encara que això mai no va arribar a succeir.

L'impactant estat de Whatsapp de Verónica Forqué abans de morir

Aquest dilluns, tots els mitjans han informat de la mort de l'actriu. Un dels programes que ha estat seguint totes les novetats de la mort de l'actriu ha estat 'Sálvame'. Carlota Corredera ha revelat l'estat de Whatsapp que tenia Forqué al telèfon mòbil just abans de perdre la vida. Segons la gallega, Verónica Forqué tenia 'so happy', «tan feliç», en anglès, una frase que crida molt l'atenció després de conèixer com ha estat el final de la vida d'aquesta reconeguda actriu de cinema, teatre i televisió.

María, la filla de Verónica Forqué
Verónica Forqué amb la seva filla María | GTRES

Aquest dilluns, molts dels seus col·legues ploren per la seva mort, que ha arribat pocs dies més tard de finalitzar la seva participació a 'Masterchef Celebrity'. Tots la recordaran pels moments de glòria que va donar aquesta sisena edició del programa de TVE.