Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Molt lleig: Jesulín enterra la poca relació que tenia amb la seva filla Andreíta

Jesulín hauria «dinamitat» la relació amb la seva filla gran, Andrea Janeiro, amb un detall

Aquesta setmana la premsa rosa ha estat marcada, sens dubte, per la notícia de l'embaràs de María José Campanario i Jesulín de Ubrique. A 43 i 47 anys, respectivament, tindran un tercer fill, després de Julia, de 18 anys, i Alejandro, de 14.

La parella ho ha anunciat en una exclusiva, de la qual cal destacar-ne un detall. En concret, hi ha unes paraules que han delatat el gest lleig que el torero ha tingut cap a la seva filla gran, Andrea Janeiro. Un gest podria haver dinamitat una vegada per totes la poca relació que té amb ella.

El lleig gest de Jesulín amb Andrea Janeiro

Jesulín i Andrea, filla de la seva relació amb Belén Esteban, tenen un contacte mínim, per no dir nul. Això és perquè ell no ha actuat en moltes ocasions com es podria esperar d'un pare.

 

Precisament aquesta relació podria haver empitjorat ara amb les declaracions que ell ha fet a l'exclusiva de l'embaràs per a la revista '¡Hola!'.

En efecte, es tracta de la resposta que ha donat a la pregunta de com s'havien pres els fills l'arribada del nadó. Jesulín ha afirmat que tant Julia com Alejandro estan molt contents. «Hauríeu d'haver vist el fart de plorar d'emoció de Julia quan els ho vam dir». 

El fet que parli dels seus dos fills menors i no de la filla gran és sorprenent i ha estat molt criticat. Així, va deixar entreveure que ells dos sí que havien estat informats, però Andrea no. Un gest lleig que deixa en evidència que el gadità no tracta tots els seus fills per igual.

Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Jesulín podria haver amagat a Andrea l'embaràs de la seva dona. | La Noticia Digital

Pluja de crítiques a Jesulín

Les paraules del torero han provocat nombroses crítiques i atacs cap a ell tant a les xarxes com a la televisió. A 'El programa de AR', per exemple, han parlat dels fets i Marisa Martín Blázquez no ha dubtat a manifestar-s'hi. «Jo crec que Jesulín no va comunicar l'embaràs a Andrea».

Davant això, Antonio Rossi ha pres la paraula per carregar durament contra el famós per aquest gest. «Si això és així, em sembla el detall més lleig, poc sensible i poc humà que hi pot haver. Fer la distinció tan específica i tan explícita a la revista, em sembla que desmereix tota la felicitat del detall».

«Em sembla un detall molt despectuós per part de la parella. Si no ho han dit a Andrea i han fet aquesta distinció em sembla realment al·lucinant. Si no l'han avisat, el que han fet és apartar-la més de la vida familiar».

En aquesta mateixa línia, Mayte Alcocer s'ha pronunciat al diari 'La Razón'. «Que una filla s'assabenti per la premsa que el seu pare tindrà un fill sembla indignant. Però coneixent el perfil del personatge, no és estrany que Jesulín de Ubrique no expliqués a la seva filla Andrea que la seva dona estava embarassada».

És més, ha manifestat que «es rumoreja que ha estat María José qui va demanar al seu marit que no expliqués res a la resta de la família. Sobretot a la seva filla».

Foto de la parella
Es rumoreja que María José va demanar a Jesulín que no expliqués l'embaràs a Andrea. | GTRES

 Aquesta periodista ha exposat que la jove, malgrat tot, s'ha alegrat de l'arribada del nadó i que ha donat l'enhorabona a la parella. Per acabar, ha llançat unes paraules contundents contra el torero: «Hauria de fer prevaldre el seu criteri i exercir el rol de pare».

«Ho ha de fer per sobre dels desaforaments i enfrontaments. Per molt que la seva relació amb Belén Esteban sigui pràcticament inexistent, la seva filla gran no ha de pagar les desavinences dels seus pares».