Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Belén Esteban i Miguel Marcos emmudeixen després de la separació: «Problemes legals»

Belén Esteban i Miguel Marcos s'han quedat sense alè després d'una notícia sorprenent

Belén Esteban, exparella de Jesulín de Ubrique i col·laboradora de Telecinco, és un dels personatges més cotitzats del moment. Tots els seus passos es converteixen en notícia, per això té tanta cura de no cometre cap error.

Tot i això, aquest propòsit s'ha convertit en una tasca força complicada perquè el seu entorn està cridant l'atenció de forma contínua.

Belén Esteban està casada amb Miguel Marcos, un discret sanitari que no està interessat a fer carrera als mitjans de comunicació. El matrimoni està molt unit, formen un bon equip i afronten junts tots els escàndols que afecten la tertuliana. Recentment s'han assabentat que Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique, podria tenir una nova parella.

Tommy Rossi
Tommy Rossi, la suposada nova parella de Julia Janeiro | Europa Press

 Belén té molta cura a l'hora de parlar de Julia Janeiro, germana de la seva filla Andrea. De fet, la col·laboradora és íntima amiga de María José Campanario, mare de la jove influencer. Per aquest motiu, Esteban intenta no pronunciar-se sobre cap escàndol que hi estigui relacionat, encara que de vegades és inevitable guardar silenci.

La princesa del poble es va quedar sense paraules quan va descobrir que Julia Janeiro havia tingut «problemes legals» amb la seva exparella, Brayan Mejía. Suposadament, el futbolista de professió va insistir massa i la filla de Campanario va haver de deixar-ho en mans dels seus advocats. En un primer moment, es va recolzar en Álex Balboa, la seva parella, però ha decidit separar-se'n i ja té un altre romanç.

Julia Janeiro i Tommy Rossi
Julia Janeiro i Tommy Rossi apareixen junts. | Europa Press

 Julia ha demostrat ser una dona lliure, ja que mai ha censurat el seu comportament per evitar que la premsa parli. Per aquest motiu, no ha tingut cap problema a sortir a passejar al costat de Tommy Rossi, el seu nou suposat romanç. També es dedica al món del futbol i tot fa pensar que la parella ocuparà pàgines a les revistes de cor.

Julia Janeiro es va separar de Jesulín i Campanario

María Patiño, periodista i presentadora de 'Socialité', ha parlat amb una persona que coneix molt bé Jesulín de Ubrique. Segons el testimoni, el torero tenia alguns problemes amb María José Campanario abans que es quedés embarassada per tercera vegada. Suposadament estaven en crisi i tenien discussions de manera contínua, encara que la font no ha aportat cap prova.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario i Jesulín de Ubrique tenen bona relació amb la seva filla Julia. | GTRES

El programa 'Socialité' ha tret a la llum una informació sorprenent: Jesulín es va distanciar de Campanario a partir dels «problemes legals». María José ha estat relacionada amb l'«operació Karlos», una trama que presumptament va generar problemes al matrimoni. Julia, segons explica la persona que ha parlat amb Telecinco, es va separar dels pares després d'aquest succés.

La influencer ha estat vivint a diverses ciutats perquè, seguint la informació publicada, ha tingut força conflictes amb el seu entorn. Diuen que no tenia bona relació amb les companyes del col·legi i que tampoc tenia gaires amigues. Recentment s'ha sabut que podria no sentir-se còmoda amb els seus pares, almenys això és el que expliquen a 'Socialité' .

María José Campanario és el gran suport de Julia

Julia Janeiro ha tingut molts problemes amb una de les seves exparelles, el futbolista Brayan Mejía. La situació era força greu i, fins i tot, Belén Esteban ha estat força preocupada. La col·laboradora promet que no té res contra la jove, de fet ha donat la cara per ella més d'una vegada.

Tot fa pensar que tant Belén com el seu marit, Miguel, s'han quedat sorpresos després de descobrir els nous escàndols dels Janeiro. Suposadament Julia va voler separar-se dels seus pares perquè discutien massa, segons expliquen a Telecinco. Tanmateix, l'únic que s'ha demostrat amb el pas del temps és que Jesulín i Campanario adoren la seva filla.