Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco descobreix el secret de la seva mare Rocío Carrasco: «Horrible»

Rocío Carrasco concedeix una entrevista i David Flores Carrasco emmudeix

David Flores Carrasco, fill de Rocío Carrasco, s'ha convertit en un rostre molt perseguit pels mitjans de comunicació. El jove mai no ha fet res per cridar l'atenció de la premsa, però els escàndols que protagonitza la seva família sempre l'acaben perjudicant.

L'últim cop l'ha rebut per part de la seva mare, Rociíto, que ha tret a la llum una dada sorprenent: l'herència secreta de Rocío Jurado.

Rocío Carrasco va ser nomenada hereva universal de la cantant, així que té l'autoritat suficient per prendre certes decisions. Quan Rocío Jurado va morir, va guardar totes les seves pertinences en uns contenidors que han estat tancats tot aquest temps. Rociíto ha concedit una entrevista al programa 'Socialité' per explicar per què no havia explicat mai res sobre aquestes pertinences.

«Desmuntar una casa no és fàcil i desmuntar la casa de ma mare, en el moment que jo em trobava, no era fàcil. En aquell moment, estava en unes circumstàncies difícils, tothom ho sap. Qualsevol persona que hagi perdut un familiar sap que arribar a una casa buida és horrorós», comenta Carrasco.

Telecinco, coneguda com a La Fàbrica de la Tele, ha preparat un documental per honrar la memòria de «la més gran». Era una de les grans artistes d'Espanya, així que guardava possessions que cridaran molt l'atenció. Durant molt de temps, la seva filla Rocío no va tenir energia per veure què hi havia dins el domicili de la cantant.

«Ara tinc les forces que abans em faltaven i estic a punt per ordenar tots els meus records familiars. Fins fa poc, no he estat capaç de veure imatges ni escoltar, fins fa uns cinc anys», declara Rocío. Ningú no sabia que l'hereva de la Jurado tenia aquest petit trauma amb el record de la seva mare.

Rocío Carrasco adverteix: «Jo sé moltes coses»

María Patiño, ha informat al programa 'Socialité' que hi ha 18 contenidors amb possessions molt valuoses que van pertànyer a Rocío Jurado. La presentadora ha tingut l'oportunitat d'entrevistar Rocío Carrasco per explicar aquest assumpte tan espinós.

«Dins dels contenidors hi ha una vida, records de l'etapa més feliç que he viscut perquè el meu pare hi era. Pot haver-hi fitxers sonors, de la seva veu, tothom sap a què es dedicava. Jo conec moltes coses, és clar que sí, però d'altres no», deixa anar Rociíto.

Rocío Carrasco somrient a càmera
Rocío Carrasco concedeix una entrevista a 'Socialité'. | GTRES

 David Flores Carrasco desconeixia que la seva mare tingués tantes coses guardades de Rocío Jurado, la seva àvia. L'hereva de la cantant assegura que l'entorn familiar pot estar tranquil, ja que l'honor de «la més gran» no corre cap perill.

«Els documents més importants de la meva mare els guardo jo a casa meva, alguns perquè me'ls ha donat ella en vida i altres perquè després els vaig trobar. En cap cas la comprometen, una altra cosa és que pugui molestar a tercers. Però no comprometran la figura de la meva mare», comenta Carrasco.

David Flores Carrasco respira tranquil: «El més important»

Rocío Carrasco vol deixar clar que: «Per a mi, la meva mare, per a la gent, la Jurado, era el més important que hi ha al món. Quan em van proposar fer-li un homenatge, per a mi va ser un regal, el millor regal que es pot fer. És una cosa que s'està fent amb aquest afecte i serà una cosa meravellosa».

David Flores s'ha assabentat gràcies a 'Socialité' que Rociíto no ha vetat ningú en l'homenatge que està preparant. «Tot aquell que vulgui aportar alguna cosa serà benvingut», declara Rocío amb total sinceritat. És possible que es retrobi amb alguns dels seus enemics, com ara Amador Mohedano.