La cantant Edurne amb un vestit de color vermell i blanc, somrient com a jurat de 'Idol Kids España'

Edurne i David de Gea surten de l'hospital i presenten la seva filla

La petita i la mare es troben perfectament després de l'ingrés hospitalari

Edurne, David de Gea i la seva petita ja estan a casa. Tres dies després de convertir-se en pares per primera vegada, el futbolista i la cantant han abandonat l'hospital amb la seva petita en braços.

Després de nou llargs mesos d'espera, Edurne i la seva parella se senten plens. La petita Yanay arribava aquesta setmana al món disposada a omplir als seus familiars i afins de gran felicitat. El futbolista i la cantant estan d'allò més emocionats amb la seva nova vida i així ho han mostrat les seves cares a la seva sortida de l'hospital Ruber Internacional de Madrid aquest diumenge.

Amb la mascareta baixada durant uns segons i la distància de seguretat suficient amb els mitjans de comunicació que estaven esperant-los en els voltants de l'hospital madrileny, Edurne i David de Gea han donat les gràcies per les felicitacions per la seva recent paternitat. A més, també han assenyalat que mare i filla es troben bé després del part i el seu ingrés hospitalari.

David de Gea, vestit amb un look informal amb quadres en tons grisos molt similar al de la seva parella, s'ha mostrat d'allò més afectuós amb el seu bebè i no ha dubtat a fer-li un petit petó mentre els tres posaven feliçment per a la premsa. I és que la petita s'ha convertit, sens dubte, en el millor regal d'aquest 2021 per al porter i la cantant.

Edurne i David de Gea surten de l'hospital amb la seva filla
Edurne i David de Gea surten de l'hospital amb la seva filla | GTRES

Amb la petita Yanay en braços i embolicada en una manta blanca, la nova família s'ha desplaçat fins al cotxe per a emprendre la seva nova vida junts a la seva llar, un lloc al qual a poc a poc acudiran els seus familiars i amics per a donar-li la benvinguda al nou membre de la família. A pesar que els seus avis materns, Yolanda i Tomás, van conèixer a la seva neta a l'hospital, segur que s'acosten a casa per a veure-la més tranquil·lament i gaudir dels seus primers dies de vida.

La bona notícia

La que fos concursant d''Operación Triunfo 2005' i el porter del Manchester United van anunciar que serien pares el mes de novembre passat. Des de llavors, l'artista ha anat mostrant alguna imatge del ràpid que anava creixent la seva panxa, de com s'estava cuidant i de l'activa que s'ha mantingut laboralment fins a l'últim moment.

A més, Edurne també va voler expressar els sentiments que l'envaïen en la recta final del seu embaràs, en la qual es mostrava expectant per veure com més aviat millor la cara de la seva petita.

El que no va voler fer públic fins al moment del seu naixement va ser el nom que la parella havia triat per al nou membre de la família, Yanay. Aquest curiós nom té un bonic significat en quítxua, 'la meva estimada'.

Per a la cantant i el futbolista l'arribada de la seva filla és la millor manera de posar-li el fermall d'or al seu desè aniversari. I és que fa ja una dècada que els camins de la parella es van creuar en gravar una nadala solidària per a la Fundació Aladina.

Hi haurà noces?

Són molts els que es pregunten si després del naixement de la petita arribarà les noces, una cosa que, segons confessava la cantant en una entrevista per a la revista '¡Hola!, la parella no ha descartat, però tampoc té molt present. «Les noces, de moment, no estan al cap. Tot es veurà, però tal com va tot aquí ara mateix, com per a pensar en una boda», explicava Edurne a la revista.

No obstant això, tot apunta al fet que l'enllaç haurà d'esperar. Ara mateix la nena és la seva prioritat i volen viure la seva recent paternitat gaudint d'ella al màxim. I és que no tots els dies un es converteix en mare o pare per primera vegada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.