Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Susanna Griso, molesta amb els seus tertulians: perd la paciència en directe

La presentadora d''Espejo Público' s'ha afartat de les constants interrupcions per part dels tertulians

Susanna Griso va haver de cridar l'atenció de dos tertulians que estaven mantenint una forta discussió i no deixaven que la presentadora continués i canviés de tema. Griso perdia la paciència en ple directe i els demanava, amb un cabreig monumental, silenci per a poder continuar amb el seu programa.

La veritat és que es vivia a 'Espejo Público' una forta picabaralla entre dos col·laboradors que participaven en el programa matinal d'Antena 3 i que condueix la periodista Susanna Griso. La tensió va ser tan gran, que es va poder veure a la presentadora fora de to i massa sobresaltada.

Tot tenia a veure amb una notícia que va encendre molt el debat en la taula del programa i, en concret, a dos dels tertulians d'aquest matí. Es tractava que el Govern de Balears anava a dur a terme l'expropiació de diverses desenes d'habitatges. S'exposava que aquests habitatges estan buits i que s'oferiran com a lloguer social a través de l'Institut Balear de l'Habitatge amb rendes que no superin el 30% dels ingressos de les famílies.

Si compleixen aquest requisit, anirien destinades a elles. Una mesura que generava una gran crispació en el plató del programa d'Antena 3 i que donava lloc a opinions contràries. Des dels qui creien que es tractava d'una mesura populista i electoralista, fins als qui posaven en el focus en els bancs i en l'inadmissible que és que tinguin tants habitatges a la seva disposició i a més buits.

Dos dels tertulians, contraris en la seva visió sobre aquest tema, començaven a discutir sense fi. En aquest instant, la presentadora d''Espejo Público' els demanava silenci i intentava passar a la següent secció, però estaven tan ficats que ni tan sols eren capaços de fer-li cas.

Per a resoldre el debat, Susanna Griso únicament volia donar pas a un altre tema i parlar amb una de les seves col·laboradores, Lorena García. En aquest cas, sobre la Setmana Santa i les restriccions que valora implantar Sanitat per a no caure en una quarta onada del coronavirus.

«Queda un mes, senyors, senyors que haig de seguir amb un altre tema. Queda un mes per a Setmana Santa, i cal evitar com sigui...», amb aquestes paraules intentava donar per resolt el tema anterior i donar pas a la seva companya.

Griso esclata contra els seus tertulians: «Al final hauré de treure la maça»

No obstant això, els dos convidats interrompien a la presentadora constantment amb el seu interminable debat. Així que Griso va alçar la veu i es va imposar de manera brusca i directa. Prova del gran cabreig que tenia i que la paciència se li havia esgotat.

«Escolteu, si us plau, que estic canviant de tema», cridava. A partir d'aquí, es va fer el silenci i van deixar que Susanna pogués seguir amb el programa.

En aquest mateix moment, la presentadora donava pas a la seva companya Lorena García, que estava en una altra part del plató preparada per a dur a terme la seva secció. Es va quedar aclaparada amb la reacció de Griso i els seus crits, i, per descomptat, en donar-li pas li ho va confessar.

Lorena intentava fer broma amb el succeït, però la periodista seguia enfadada pel que havia passat i confessava sense pèls en la llengua: «És que de veritat, trauré la maça al final».

Mai s'havia enfadat tan fortament en directe i això ha sorprès molts dels seguidors del programa. El vídeo del momentàs es va fer viral a Twitter i tot el país ha pogut veure el seu monumental empipament. Li van perdre les formes, no obstant això, Susanna Griso va estar la resta del programa tranquil·la i amb un somriure va afrontar tota la resta i va demostrar ser una gran professional.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.