Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La cantant Edurne amb un vestit de color vermell i blanc, somrient com a jurat de 'Idol Kids España'

Edurne i De Gea sorprenen amb la millor notícia de les seves vides

La parella està en un dels seus millors moments

La cantant Edurne amb un vestit de color vermell i blanc, somrient com a jurat de 'Idol Kids España'
Edurne i De Gea sorprenen amb la millor notícia de les seves vides després de 10 anys de relació | Instagram (@edurnity)

La cantant Edurne i el futbolista David De Gea estan d'enhorabona: Estan esperant el seu primer fill. Així ho han anunciat ambdós a través de les seves xarxes socials, donant així la bona notícia a tots els seus seguidors. Tots dos han publicat en el seu compte d'Instagram una imatge molt descriptiva, on apareix un guant del porter amb el seu nom 'De Gea', un micròfon que representa Edurne, i un biberó que indica que la família està a punt de fer-se una miqueta més gran.

A més, per si la imatge fos poc suggerent, tots dos han escrit '#BabyisComing', que en anglès vol dir que un nadó està en camí. Com era d'esperar, els gairebé 12 milions de seguidors que acumulen entre els dos no han trigat gens a enviar la seva més sincera enhorabona, i moltíssims missatges de suport desitjant-los el millor. Edurne ja va avançar en una entrevista per a la revista 'Pronto' que tots dos estan en un gran moment, tant personal com professional, tot i que el 2020 ha estat complicat com per a tothom.

La cantant considera que el coronavirus, malgrat totes les males notícies que ha portat amb si mateix, els ha permès passar més temps junts. Igual que la resta del món, ells també es van quedar sense treballar durant una temporada i van haver d'aturar tots els seus projectes professionals, i això els va permetre conèixer-se més i passar molt més temps junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida d'Edurne (@edurnity) el

Edurne i De Gea consoliden així els seus més de 10 anys d'amor

Amb aquesta bona notícia, la parella acaba aquest complicat 2020 amb una bona notícia que acaba de demostrar que la seva llarga relació està més viva que mai. Edurne, de 34 anys, i De Gea, de 29, formen una de les parelles més consolidades del món mediàtic espanyol, tot i que han sabut portar la seva relació sempre des de la discreció.

Potser aquest sigui el secret de la seva fortalesa, perquè encara que la parella també ha tingut alguns alts i baixos, sempre han sabut refer-se i demostrar que el veritablement important per a ells és la felicitat de l'altre. I les xifres parlen per si soles: aquest pròxim mes de desembre compliran 10 anys junts.

Més mèrit té encara la seva discreció perquè tots dos són dos personatges àmpliament reconeguts a Espanya, però també a l'estranger. Ella, per la música, món que la va donar a conèixer després de participar a 'Operación Triunfo', quan encara s'emetia a Telecinco. Des de llavors, Edurne ha romàs treballant en televisió, ja sigui presentant la seva música, com a col·laboradora d'algun programa o fins i tot fent alguns treballs com a actriu.

Ell, molt més discret, és un dels futbolistes espanyols amb més projecció, tant a escala nacional com internacional. David de Gea és el porter de la 'Selección Española de Fútbol', però fa nou anys que juga a les files del 'Manchester United', convertint-lo en un dels seus ídols i en un dels futbolistes de més èxit de la lliga anglesa, la 'Premier League'. D'aquí els seus més d'11 milions de seguidors a Instagram.

Queda per veure si, amb l'arribada de la petita, la parella acaba de fer el pas definitiu i decideix passar per l'altar. Edurne ja va admetre que no tancava la porta a casar-se amb De Gea, però que «de moment, no estava al cap», així que, potser ara que seran un més a casa, tots dos consideren que aquest moment ja ha arribat.

De moment, hauran d'aprendre a compaginar els seus compromisos professionals, que no són pocs, amb l'arribada d'un nou membre a la seva família. Edurne, per exemple, ha publicat aquest any 'Catarsis', el seu setè àlbum d'estudi, que precisament inclou una cançó que ha dedicat la seva parella, com ella mateixa va explicar a 'El Hormiguero'.