Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El logo de Telecinco als estudis de la cadena

El secret que amaga Telecinco amb la tornada de 'Gran Hermano' que decepcionarà molt

Tornarà a les pantalles el pròxim any 2021

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
'GH' tornarà a televisió, però no com s'esperava | Cedida

'Supervivientes', 'La isla de las tentaciones' i 'La Casa Fuerte', que s'estrena aquesta nit, són els últims 'realities' que ha emès Telecinco. Tots han aconseguit grans audiències, però molts dels seus espectadors no deixen de demanar alguna cosa a la cadena, i és que, concretament, li demanen que torni el 'reality' 'pare' de tots: 'Gran Hermano'.

No obstant això, la famosa cadena ha donat com a resposta el seu silenci però només fins fa unes hores i és que s'ha anunciat que aquest format tornarà molt aviat a la graella. Exactament ho farà el pròxim any, 2021, això sí, potser no com s'esperava.

El retorn de 'GH'

Manuel Villanueva (director de continguts de 'Mediaset') és el que ha comunicat de forma pública, durant la roda de premsa de la presentació de la segona edició de 'La Casa Fuerte', la tornada de 'Gran Hermano'.  En concret, ha manifestat que «Estem iniciant converses amb la productora i crec que 'GH' tornarà l'any que ve. No sé quan encara, però estem treballant ja en això». Unes paraules a les quals ha afegit: «Serà una edició amb coneguts, amb 'VIPs', però no sabem si en format individual o duo. El que sí que sabem és que tornarà, tampoc quan exactament perquè el 2021 és un any d'Eurocopa, de Jocs Olímpics... No sabem a quina altura de l'any».

D'aquesta manera, ha deixat clar que noves 'celebrities' del nostre país acceptaran tancar-se durant diversos mesos a la casa de Guadalix de la Sierra. Un repte que els portarà a fer front a la convivència amb desconeguts, a la manca de luxes i fins i tot a proves d'allò més diverses. I tot per emportar-se una sucosa quantitat econòmica.

Alguns dels concursants que van participar a 'GH VIP 7'
Amb una nova edició de famosos tornarà 'GH' | Telecinco

La decepció dels espectadors

Amb la notícia de la tornada de 'Gran Hermano' molts espectadors del 'reality' s'han alegrat en un primer moment. I és que han pensat que, per fi, tornava la versió d'anònims. No obstant això, no és així, la nova edició tornarà a ser de famosos, fet que no ha agradat a tothom. Des de fa temps, els seguidors del format sol·liciten que torni el 'GH' original, amb desconeguts. Malgrat això, 'Mediaset' segueix sense satisfer aquesta petició.

En concret, no hi ha hagut una edició de no famosos des de la número 18. Per què? Perquè la cadena va patir nombroses crítiques, atacs i es va quedar sense publicitat després de l'abús sexual que una concursant (Carlota Prado) va patir dins el concurs. Precisament per aquest motiu, la cadena sap que el 'reality' sense famosos podria tornar a l'actualitat aquest succés. I això li podria suposar ser novament boicotejada.

L'audiència es queixa a les xarxes socials

El malestar perquè la pròxima edició del programa sigui de 'celebrities' novament ha comportat nombroses queixes dels seguidors en xarxes, concretament, a Twitter, per exemple, s'han pogut llegir missatges d'enuig i queixes per la decisió de 'Mediaset'. Mostra d'això són comentaris com ara els següents:

  • «El millor seria que fos amb anònims, perquè jo, personalment, estic cansada de veure les mateixes cares. Vull que torni el 'GH' original, el de sempre, el que agradava a l'audiència».
  • «Crec que la il·lusió dels fidels del format hagués sigut veure aquest retorn de 'Gran Hermano', el de veritat».
  • «S'han d'adonar compte de què el que volem és 'GH' d'anònims. La resta no és 'Gran Hermano', allò altre és 'Sálvame' a la casa de Guadalix de la Sierra».
  • «Em sembla bé que el 2021 torni 'Gran Hermano', però prefereixo la versió d'anònims perquè a aquesta última no se la pot 'salvamizar'. A més, volem cares noves i no els típics famosets de torn».

D'aquesta manera, molts seguidors de l'esmentat 'reality' han deixat clara la seva disconformitat amb la decisió de 'Mediaset' . No obstant això, el grup sembla que no té intenció d'escoltar-los, almenys, de moment.