Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto oficial del Rei Felip VI

La Família Reial suma una nova polèmica que podria tenir conseqüències immediates

El nét major de Joan Carles I ha tornat a ficar la pota

Foto oficial del Rei Felip VI
Froilà de Marichalar ha estat vist incomplint les normes sanitàries | GTRES

Froilà ha tornat a protagonitzar una nova polèmica. El fill de la infanta Elena ha tornat a posar en un compromís als actuals reis d'Espanya, Felip i Letícia, per un comportament impropi d'algú de la reialesa. La veritat és que tampoc pot sorprendre que el nét gran de Joan Carles I hagi tornat a ser notícia pel seu comportament irresponsable en plena crisi del coronavirus.

Froilà, protagonista d'una nova polèmica per la seva actitud irresponsable

El fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar ha estat tota la seva vida protagonitzant polèmiques per tot arreu. Encara que tan sols té 22 anys, el jove ja ha estat implicat a tota mena d'escàndols com, per exemple, baralles en públic, fer botifarra, esbroncades a la via pública, embolics de tota mena.... i l'últim que li faltava: una acció irresponsable en plena crisi del coronavirus.

Segons ha publicat el portal digital 'Informalia', Froilà va ser fotografiat el passat 28 d'octubre passejant sense mascareta ni distància de seguretat pels carrers de Madrid. A les imatges es pot veure al jove acompanyat d'un grup de diversos amics, on el fill de la infanta Elena va fumant una cigarreta mentre porta una ampolla de refresc entre el seu altre braç i el seu pit.

Froilán passejant sense mascareta al centre de Madrid.
Froilà va ser enxampat sense mascareta al centre de Madrid | Catalunya Diari

Els seus acompanyants també van sense mascareta i porten begudes a la mà, per tant, amb tota probabilitat, s'estarien dirigint a algun domicili proper per reunir-se amb amics. Les fotografies publicades per 'Informalia' mostren com els joves es van posar la mascareta quan van alertar la presència d'una patrulla policial que s'acostava, sent conscients que podien ser multats per incomplir la llei, així doncs, els joves es van afanyar per evitar ser enxampats.

Froilà ignora les normes del coronavirus i prescindeix de la mascareta

D'aquesta manera, el germà de Victòria Frederica, fent cas omís de l'actual gravetat epidemiològica que vivim, va ser vist incomplint flagrantment les normes per lluitar contra el coronavirus. Aquesta actitud irresponsable en plena pandèmia causa un gran mal a la imatge de la Corona, ja molt tocada en els últims mesos després dels escàndols del rei emèrit Joan Carles I i la seva brusca sortida d'Espanya.

Tot i la complicada situació, sembla que el nebot de Felip VI roman aliè a la crisi institucional que travessa la monarquia i la crisi sanitària del coronavirus que assota tot el món. Un exemple d'això va ser la intensa agenda estiuenca que va tenir durant la pandèmia, on el nét de Joan Carles I ha demostrat que és completament independent i que roman aliè a qualsevol situació vinculada a la Família Reial.

L'estiu de Froilà, aliè a la crisi institucional de la monarquia i la pandèmia

Malgrat els escàndols del seu avi, el jove de 22 anys va gaudir de l'estiu en gran a Marbella, on va estar durant tot el mes d'agost. El jove va ser vist gaudint en diversos dels concerts més destacats del famós festival 'Starlite', en companyia de diversos amics. De fet, el dimecres 5 d'agost va acudir al primer concert de Juan Magán, encara que en aquest cas si portava la mascareta obligatòria de seguretat i una gorra amb la qual gairebé passa desapercebut.

Per si no n'hi hagués prou, sembla que l'estela que marca Froilà també la segueix la seva germana, Victòria Frederica, ja que la jove va gaudir de l'estiu en gran tot i els escàndols del seu avi i ja ha sigut enxampada incomplint les mesures sanitàries. Segons recull 'Informalia', la jove va ser vista fa uns dies fumant sense guardar les distàncies de seguretat i participant en una festassa en un local del barri de Salamanca.